h i r d e t é s

Szombathelyen a Jobbik Ungár Pétert támogatja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szombathelyen a Jobbik Ungár Pétert támogatja

2021. június 12. - 06:44

Vas megye székhelyén az egykori radikális párt – számos korábbi megállapodással szemben – szembe megy a DK-val.

Ungár Péter és Jakab Péter - Forrás: Jakab Péter Facebook oldala

Ungár Péter ebben a ciklusban a parlament legfiatalabb, de egyben az egyik legaktívabb képviselője volt; 2018 óta kitartóan küzdött a közalkalmazottak valódi megbecsüléséért, a szociális dolgozók béremeléséért és az otthonápolási díj emeléséért – indokolta Facebook-bejegyzésében Jakab Péter, a Jobbik elnöke, hogy miért az LMP-s politikust támogatják Szombathelyen.

Az ellenzéki előválasztáson Vas megye 1. számú választókerületében azért is javasolja Jakab Péter, hogy a választók Ungárra szavazzanak, mert mint írja, „hangja volt” a szombathelyi embereknek, és a térség jelenlegi kormánypárti képviselőjével, Hende Csabával is megküzdött, hogy „a pártállam” válaságkezelés címén ne semmizze ki a várost és az itt élő embereket.

„Ungár Péter már bizonyított, engem meggyőzött, mi őt támogatjuk – szögezte le a Jobbik elnöke. Így a Budapesten és számos településen megkötött megállapodásoktól eltérően, Szombathelyen a DK-s jelölttel, Czeglédy Csabával szemben kampányolnak majd a jobbikosok. 

Mint arról a Népszava korábban beszámolt, Czeglédyt, Gyurcsány Ferenc bizalmasát bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással vádolják az általa vezetett Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó büntetőeljárásban. (nepszava.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s