h i r d e t é s

Orbánból köhögve és orrhangon távoztak a nagy szavak Zalaegerszegen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Orbánból köhögve és orrhangon távoztak a nagy szavak Zalaegerszegen

2022. október 24. - 06:19

Az 1956-os szabadságharc 66. évfordulóján Orbán Viktor is beszédet mondott, idén Zalaegerszegen.

Forrás: rtl.hu

A Nyugat elárulta Magyarországot Orbán Viktor szerint, és ezért bukott el az 1956-os forradalom. Zalaegerszegen beszélt erről a miniszterelnök a Mindszenty Látogatóközpont avatásán.

Szigorú biztonsági intézkedések voltak érvényben, csak regisztrált vendégek juthattak be. A kormányfő úgy fogalmazott: most brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra. Azt ígérte, hogy megőrzik a gazdaság stabilitását.

Az RTL Híradója megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökét, Havasi Bertalant, hogy a miniszterelnök milyen egészségügyi problémával küzd, és ez hatással lehet-e a következő napok programjára. Havasi röviden annyit válaszolt a megkeresésre: „A miniszterelnöknek kutya baja”.

Orbán Viktor és beszéde kihozta az embereket a béketűrésből

Telex videójából kiderült, hogy Orbán Viktor miatt több híve is Zalaegerszegre utazott, de potyára mentek, mert csak a meghívott vendégek mehettek a politikus közelébe. A tüntetők ugyanúgy kiszorultak, mint az ellentüntetők, és szóváltásra, dulakodásra is sor került közöttük.

A beteg és rekedt hangú miniszterelnök beszédébe többször be is hallatszott kintről az ellentüntetők fütyülése. Az egyik tiltakozó Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő volt, őt fütyülés közben valaki – a felvétel szerint egy szemüveges, középkorú nő – hátulról pofon is vágta.


Kommentelne? Kattintson ide!