h i r d e t é s

Ők ihlették a homofób törvényt?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ők ihlették a homofób törvényt?

2021. június 16. - 09:28

 

Akármennyire is igyekeztünk, nem találtunk olyan keresztény írást, éneket, zsoltárt, vagy tanmesét, ami alapján a magukat keresztényinek tituláló Fideszes politikusok felmenthetők lennének erkölcsileg. Az egyik ereszen menekül egy gangbang buliból, a másik erőszakos gyermekpornóra gerjed, a harmadik összeveri az asszonyt és a komondorra fogja.

És most ezek a szépreményűnek nem mondható aberrált ingyenélők harsányan "buzizva" megszavaznak egy homofób törvényt, ami sokkal messzebb mutat, mint a másság tagadása.

Ungár Klára miután 2005-ben bejelentette, hogy meleg, "lebuzizta" Kocsis Mátét és Szájer Józsefet. Kocsis pert indított, ám a Fővárosi Ítélőtáblán Ungár Klára megnyerte a pert. Ungár azt nyilatkozta egy lapnak, hogy Kocsis folyamatosan demonstrálja, hogy homofób, melynek oka akár az öngyűlölet is lehet.

2013-ban Terry Black Szájer József és Semjén Zsolt nevét írta ki Facebookjára, mint akiknek semmi erkölcsi alapjuk nincs a homofób kijelentésekhez. Terry Black időközben elhagyta ezt az árnyékvilágot, Szájerről pedig kiderült, hogy narkós gangbang partykra jár és meg is bukott az ereszcsatornán menekülés közben. Így valóban nem volt semmi erkölcsi alapja a "buzizáshoz" a Fidesz alaptörvény atyjának.

A Fideszes Kaleta Gábor volt perui nagykövet is megbukott aberrált ferde hajlamaival. Ő például gyerekeket erőszakoló pornófilmeket töltött le és azokra tutujgatta a jancsit. Kaleta nem homoszexuális, hanem csak egy aberrált pedofil Fideszes. 

Egy budapesti templom plébánosa ellen 2015-ben indítottak eljárást egy fiatalkorú molesztálása miatt. Mindent elmond a hívők értékrendjéről, hogy az atya megtartotta búcsúmiséjét, amelynek végén a hívek a hála virágaival borították be az oltárt. Egy másik papot három évre tiltottak el a papi hivatástól fiú gyermek molesztálása miatt. A szárnyra kelt hírekből egyértelmű, hogy nem csak ez a két eset szennyezi be az egyház becsületét.

Szóbeszédek terjengenek arról is, hogy budapesti furcsa éjszakai helyeken fordulnak meg egyes kormánypolitikusok stikában, ahol hódolhatnak a fiúgyermekeket erőszakosan molesztáló aberrált vágyaiknak. Ha ez igaz, szintúgy ki fog derülni, mint annak a Szájer Józsefnek a titkos élete, aki a hírek szerint jó darabig favorizálta és segítette Gulyás Gergely politikai karrierjét.

Azt tartja egy régi mondás, hogy "ahogy élsz, úgy ítélsz".

A köznyelvben homofób törvénynek titulált törvénymódosítás beterjesztése és elfogadása a fentiek alapján igen elgondolkodtató. Vajon ezzel akarja a Fidesz lemosni magáról az aberrált asszonyverőket és gyerekmolesztálókat megillető negatív társadalmi megítélést, vagy azért jöttek elő ezzel a módosítással, hogy a magukat melegnek valló állampolgárokkal szembeni eljárásokkal palástolják belső romlottságukat?

Mi lesz vajon azokkal a filmekkel, ahol férfiak bújnak női ruhába, vagy nők férfibe? Betiltják pl. a Gagyi mamit, a Harry Pottert, a Trónok Harcát és a többi sikerfilmet? Mi lesz az orvostanhallgatókkal, akik a férfi és női nemi szervről is tanulnak, sőt még képeket is tartalmaz a szakkönyvük? És mi lesz Szájerrel, Kaletával, meg a többi aberrált Fideszessel? A törvény hatályba lépésével becsukják őket, vagy rájuk nem vonatkozik a törvény?

És vajon miért nem vesznek fel mindjárt egy nyilaskeresztes karszalagot is, ha már nyíltan ellenségképet kreálnak a társadalom egyik csoportja ellen?  A melegek legalább felvállalják másságukat, ők is felvállalhatnák náci identitásukat! (Szekszárdi Tükör)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s