h i r d e t é s

Nunkovics Tibor szerint legyőzhető a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nunkovics Tibor szerint legyőzhető a Fidesz

2021. február 21. - 07:43

 

A képviselő szerint egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a Fidesz alkalmatlan és korrupt hatalma megtörjön.

Nunkovics Tibor - Forrás: Facebook

A demokratikus pártok egyre növekvő népszerűségnek örvendenek az egész országban, így Esztergomban is. Nunkovics Tibor országgyűlési képviselő szerint ez esélyt ad arra, hogy a lopás helyett ismét a lakosság érdekei kerüljenek fókuszba a városban

"Egyértelműen látszik, hogy viszonylag magas részvétel mellett a Fidesz verhető a körzetben."

Az igazat megvallva, nem meglepő, hogy egyre többen ébrednek rá, mennyit hazudott nekünk a kormány. Bár a Fidesz propagandakürtjei továbbra is harsognak, elég kinézni az ablakon, hogy lássuk - ezek mindig hazudnak.

"Vegyük példának a koronavírus-járvány második hullámát. Az elsőt könnyen legyőzték a magyarok, hiszen fegyelemmel betartottuk a védekezéshez szükséges lépéseket. Persze ezt a Fidesz saját sikernek könyvelt el."

AZ EREDMÉNY: AZ ORSZÁG ÖSSZEDŐLT, A FERTŐZÉS ROBBANÁSSZERŰEN TERJEDT ÉS A GAZDASÁGNAK ANNYI.

Most, amikor lehetőség van az enyhe, szabályozott nyitásra, ismét késlekednek.

"A védelmi korlátozások feloldásának nem jött el az ideje, de reméljük, hogy minél hamarabb jön a kínai oltás, így a magyar lehet a legátoltottabb nemzet." - mondta Völner Pál.

Addig hagyják, hogy minden kis- és középvállalkozás tönkremenjen, hogy az emberek nem találkozhatnak szeretteikkel. Hagyják, hogy megőrüljünk a négy fal között.

"Én azt gondolom, hogy itt az ideje a szabályozott nyitásnak, ahol a megfelelő járványügyi előírások betartása mellett, igenis lehetőséget kell biztosítani a bajba jutott vállalkozásoknak arra, hogy túléljék a válságot, a társadalomnak meg arra, hogy ne őrüljön meg a négy fal között. Még egyszer mondom, az előírások szigorú betartása mellett!" - mondja Nunkovics Tibor, aki szerint a magyaroknak, a szabályozott nyitás jót tenne. (ezalenyeg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s