h i r d e t é s

Nem várt sokat a DK a néhány napja még MSZP-s Szakács László indításával

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem várt sokat a DK a néhány napja még MSZP-s Szakács László indításával

2021. június 20. - 08:10

 

Dobrev Klára egy plakáton szerepel a parlamentben még a szocialista frakcióban ülő politikussal.

Forrás: Dobrev Klára Facebook oldala

A Demokratikus Koalíció (DK) Szakács Lászlót jelöli Baranya megye 2. választókerületében az őszi ellenzéki előválasztáson – jelentette be szombat késő délután a Facebookon Dobrev Klára. A párt ugyancsak előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltje személyes hangvétellel ajánlja az MSZP-tagságát csütörtökön önként felfüggesztett politikust.

Laci nem csak Komló korábbi alpolgármestereként, hanem jelenlegi országgyűlési képviselőként is bizonyította, hogy mindig a pécsiek, komlóiak és a térségben élők érdekeit képviseli.

A Facebook-oldalon közzétett közös plakát fölötti szöveg dicséri Szakácsot, aki a parlamentben hivatalosan jelenleg is a szocialista frakció tagja, nemcsak a „szakértelméért , hanem 20 éves közéleti munkája, politikai és szakmai tapasztalatáért” is.

Éppen egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben itt is győzni tudjunk, ezért a DK Szakács Lászlót támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson” – közölte Dobrev Klára.

Szakács László csütörtökön függesztette fel MSZP-s párttagságát, miután állítása szerint Tóth Bertalan MSZP-elnök telefonhívásából tudta meg, hogy megvonták tőle a képviselői indulás lehetőségét.

Pénteken pedig Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi frakcióvezetője azt sejttette, hogy „Szakács László előre megtervezte, hogy kilép az MSZP-ből”. Ezt maga Szakács tagadta, ám esete nem egyedi, mert a korábbi MSZP-elnökről, Molnár Gyuláról is kiderült: szintén a DK színeiben indul a budapesti 18. számú választókerületben. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s