h i r d e t é s

Megvan az ellenzéki polgármesterjelölt Esztergomban!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Megvan az ellenzéki polgármesterjelölt Esztergomban!

2019. május 10. - 10:00

 

Döntést hoztak az Esztergomban a több évtizednyi változatlanság után változást akaró pártok, civil szervezetek és civilek.

Cserép János

Úgy döntöttek, Cserép Jánost, az esztergomi közgondolkodás formálásáért sokat tévő Szeretgom portál alapítóját javasolják polgármester jelöltnek a 2019-es őszi, önkormányzati választásra.

Az együttműködő szervezetek további céljuknak a helyi képviselők, valamint a polgármester jelöltet segítő csapat megszervezését tekintik, mert csakis közösen, a városért együtt dolgozva valósítható meg a változás, amely felkészíti Esztergomot a 21. századra.

 

Cserép János 40 éves, négy gyermekes családapa, egy tősgyökeres esztergomi család szülötte.
Az esztergomi Szent István Gimnáziumban érettségizett, majd Budapesti Műszak Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán végzett műszaki informatikusként 2002-ben.
Rendszermérnökként és szoftverfejlesztőként dolgozott multinacionális és magyar tulajdonú cégeknél, majd 2006-ban megalapította a Szeretgom.hu weboldalt, ami meghatározta Esztergom civil szférájának közbeszédét és alapvetően hozzájárult ahhoz a közhangulathoz, ami 2010-ben az addigi fideszes polgármester bukásához vezetett.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s