fbpx Karácsony: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Karácsony: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Karácsony: Ma az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán

2021. június 16. - 06:08

 

A főpolgármester szerint nem a Harry Potter veszélyezteti a gyerekeket, hanem a kormány, amelyik elárulja a következő generációk jövőjét.

A kép illusztráció! - Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala

„A mai szégyenteljes napon az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán. Mert a gyűlöletkeltés, bármelyik társadalmi csoport emberi méltóságának a szándékos megtiprása, az önkormányzati vagyon kiárusítása és az ország Kínának való kijátszása nem kormányzás, hanem uralkodás. A szűk 1 százalék uralkodása a békét és tisztességet akaró 99 százalék felett” - írta Karácsony Gergely Facebookon.

Azzal kapcsolatban szólalt fel a budapesti főpolgármester, hogy a parlamentben ma volt szavazás a homofób módosítókkal teleírt pedofiltörvényről és a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványt létrehozásáról (mindkettőt megszavazták), illetve a magyar gyorsforgalmi úthálózat koncesszióját is említette.

Karácsony szerint nem a Harry Potter veszélyezteti a gyerekeket, hanem azok, akik elárulják a jövőjüket, többek közt a felsőoktatást érintő 150 milliárdos forrásmegvonással, a Kínának való eladósodással, a rabszolgatörvénnyel, a közutak eladásával.

„A hatpárti közös értéknyilatkozatból is az a magatartás következik, hogy az ellenzék pártjai nemcsak egy megosztó és gyűlöletkeltő törvényjavaslat, hanem a megosztó és gyűlöletkeltő rendszer ellen is tiltakoznak azzal, hogy kivonulnak ma a parlamentből” - írta délelőtt. A dolog kis szépséghibája, hogy a Jobbik a Fidesz-KDNP-vel együtt szavazott a pedofiltörvényre. (444.hu)


 

h i r d e t é s