h i r d e t é s

Hollik István úgy tudja, a baloldal csődbe vinné az országot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hollik István úgy tudja, a baloldal csődbe vinné az országot

2021. február 05. - 07:12

 

Ha most a baloldal kormányozna, még a vírus is vírusos volna!

Forrás: Hollik István Facebook oldala

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal válságkezelés helyett csak nagyobb bajt csinált, és ha kormányoznának, ugyanúgy csődbe vinnék az országot, ahogy korábban.

Hollik István videoüzenetében kifejtette, bezzeg a Fidesz-kormány megőrizte a munkahelyeket, a munkanélküliség az Európai Unióban a harmadik legalacsonyabb szinten áll. Hitelmoratóriumot vezettek be, ami szerinte 50 ezer kis- és közepes vállalkozásnak és több mint egymillió háztartásnak segített, és összességében háromezer milliárd forint maradt így a magyar családoknál és vállalkozásoknál.

Arról is mesélt, a leginkább érintett ágazatokban átvállalták a bérek felét és elengedték a szociális hozzájárulási adót, felére csökkentették az iparűzési adót (amit mivel az árbevétel alapján kell fizetni, éppen nem segített azokon, akiknek amúgy sincs bevétele ezekben az időkben – a szerk.).

Hollik István rákanyarodva fő mondanivalójára ezután azzal hergelt, hogy a baloldal végig támadta a védekezést és elégedetlenkedett! Azt hiszik, „elfelejtettük, hogy amikor ők kormányoztak, hogyan is kezelték a válságot” – méltatlankodott.

Azt is mondta, a baloldal, kormányzása idején, megemelte az adókat, elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért a közalkalmazottaktól, megszüntette az otthonteremtési programokat, az államcsőd szélére lökte az országot, és a Nemzetközi Valutaalap „pórázát is a nyakunkba varrták”, sorolta, arról szerényen hallgatva, hogy egyébként egy világválság is volt akkoriban.

Hollik úgy látja, a helyzet egyértelmű: a válságban a baloldal nem segített a vállalkozásokon, cserbenhagyta a magyar embereket és válságkezelés címszó alatt „csak nagyobb bajt csinált az országban”. A baloldalt akkor is Gyurcsány Ferenc vezette, ahogy most is, ezért ha most ők kormányoznának, ugyanúgy csődbe vinnék az országot, ahogy korábban tették – jósolta meg. (roviden.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s