h i r d e t é s

Diletáció

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Diletáció

2022. június 23. - 16:30

Most, hogy Orbán nyaka körül szorul a hurok Brüsszelben: pénz az ablakban, a vétójogot pedig, egyetlen zsaroló fegyverét kiütik a kezéből (bár még senki nem tudja, hogyan lehet ezt véghez vinni), visszavágunk! Pontosabban megelőző támadást hajtunk végre!

Fotó: Európai Tanács

Amúgy huszárosan!

A magyar Országgyűlés Kövér és Semjén urak előterjesztésben (a brüsszeli csúcs elé időzítve) határozatot készül (és miden bizonnyal fog) elfogadni arról, hogy fel kell oszlatni az Európa Parlamentet!

Továbbá át kell alakítani az egész rendszert:

  • minden lényeges kérdésben a nemzeti országgyűléseké a döntés joga, a nemzeti törvényhozás az elsődleges jogforrás, azzal az uniós jog nem lehet ellentétes!
  • az Európa Parlament tagjainak közvetlen választása megszűnik, a Parlament képviselőit a nemzeti országgyűlések delegálják! (Nálunk tán személyesen Kövér úr!)
  • viszont közös hadsereget kell felállítani!

Már látom, hogy – kézhez kapva a magyar Országgyűlés vonatkozó határozatát – Strasbourgban és Brüsszelben a fejükhöz kapnak a népek, hirtelen heveny hasmenésük támad a rettegéstől, hogy mi lesz most!

A kérdés mármost csak ugyanaz, mint a vármegyék és a főispánok ügyében!

Az nevezetesen, hogy ez a röhejes akció a Fidesz-híveknek, köztük ma már (törvényszerűen) elsősorban a szélsőjobboldali Fidesz- és Toroczkai-híveknek szóló bizalomerősítő lépés, terelésül

  • a kezeletlen és kezelhetetlen gazdasági csődhelyzetről,
  • a vágtató inflációról,
  • a rohamosan romló életkörülményekről,
  • a közoktatás és az egészségügy összeomlásáról,

vagy

(az önkormányzati rendszer felszámolásának, illetve az EP kérdésében) a Huxit agymosással előkészítésének sorába tartozó, nagyon is végiggondolt akció!

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s