fbpx A Jobbik nem hívja vissza karlendítő (integetős) jelöltjét | CIVILHETES

h i r d e t é s

A Jobbik nem hívja vissza karlendítő (integetős) jelöltjét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Jobbik nem hívja vissza karlendítő (integetős) jelöltjét

2021. szeptember 27. - 14:35

 

A párton kívül csak Gyurcsány Ferencék támogatják a botrányba keveredett jelöltet, mindenki más megvonta tőle a támogatását. 

Forrás: Farkas P. Barnabás Facebook oldala

Ha ma lennének a választások, Farkas Péter Barnabás, a Jobbik képviselőjelöltje Ózdon és környékén 6 százalékkal verné meg a Fidesz jelöltjét - írta hétfő délután közösségi oldalán a Jobbik elnöke.

Jakab Péter annak kapcsán nyilvánult meg, hogy a város alpolgármesteréről egy olyan fotó jelent meg az atv.hu oldalon, melyen náci karlendítést mutat be a katowicei múzeumban, egy vészkorszakbeli zsidóellenes felirat előtt. Később az érintett azzal védekezett, hogy csak integetett, ám egyik képviselőtársa szerint szó sincsen erről, már csak azért sem, mert semmiféle tömeg nem volt abban a kiállítóteremben. 

A Jobbik elnöke nyomatékosította:

hogy rövidre zárjam: eszemben sincs megvonni a támogatásomat!

Mindezt azzal indokolta, hogy aki képes legyőzni a Fideszt, azt minden erejével támogatja. Amíg mások képeket nézegetnek és elemezgetnek, mi a kormányváltásért küzdünk. Hajrá Ózd, hajrá Farkas Péter Barnabás! - zárta sorait Jakab Péter. 

Farkas Péter Barnabás mögül az MSZP, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd, valamint a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom is kihátrált. A Jobbikot leszámítva egyedül csak a DK áll még ki a náci karlendítős politikus mellett. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s