fbpx Zongorát mutatott be a LEGO | CIVILHETES

h i r d e t é s

Zongorát mutatott be a LEGO

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Zongorát mutatott be a LEGO

2020. július 26. - 09:45

 

A LEGO Csoport bemutatja a LEGO® Nagy zongora készletet, amellyel egy lelkes építő és zenerajongó ötlete kelt életre. Ez a legújabb termék a LEGO Ideas téma része, amely keretében a LEGO rajongók által megálmodott és megszavazott kreatív csodák jönnek létre.

Ez az új készlet egy valódi versenyzongora részletességével rendelkezik, így magával ragadó építési élményt nyújt. Az okos motornak és a működő billentyűknek köszönhetően a lelkes építők kockáról kockára, hangról hangra válhatnak igazi zeneszerzőkké, amikor a készletet összekapcsolják a LEGO Powered Up alkalmazással. Ez a LEGO Csoport első zongora készlete, amelyet megszólaltathatnak. 

Az építők a LEGO Powered Up alkalmazás segítségével létrehozhatják saját szerzeményeiket a LEGO® Nagy zongorán, hiszen az applikáció lehetővé teszi a hangok és a billentyűk teljes irányítását. Azok számára, akik inkább hátra dőlnének, pihennének, és csak élveznék a tíz előre beállított dal egyikét kiváló alternatíva az auto-play mód.

Ez a vadonatúj szett a kézügyesség és az innováció remekműve, amelyben megtalálható egy valódi versenyzongora minden alkotóeleme, hogy hamisítatlan zenei élményt nyújtson LEGO kocka formájában. Az élethű részletek közé tartozik a 25 eltávolítható billentyűből álló billentyűzet, a fedél, amit ki lehet támasztani, a kalapács funkció, valamint a mozgó tompító és a pedál, amelyek nemcsak gyönyörűvé, de valóban működőképessé teszik a LEGO® Nagy zongorát.

A 3662 darabból álló készlet bármely helység látványos dísze lehet, hiszen zárt állapotban több mint 22,5 cm magas, 30,5 cm széles és 35,5 cm hosszú.

Az új versenyzongora szett a LEGO Ideas téma része, amely attól különleges, hogy lehetőséget ad a rajongók számára, hogy beküldjék saját alkotásukat, a LEGO tervezőinek segítségével megvalósítsák ötletüket, és részesüljenek a nyereségből. Hasonló LEGO Ideas készlet volt a nemrég bemutatott LEGO Ideas Barracuda öböl kalózai és a Jóbarátok témájú LEGO Ideas Central Perk.

Donny Chen, zenetanár és LEGO rajongó célja az általa megálmodott szettel az volt, hogy összekapcsolhassa két szenvedélyét, a zenét és az építést. Annak érdekében, hogy még jobban átadja rajongását és még személyesebbé tegye az építést, a LEGO® Ideas Nagy zongora még egy általa kitalált kottát is tartalmaz.
Donny Chen így nyilatkozott: "Amikor nem LEGO kockákból építek, akkor tanítok, játszom vagy dalt írok a zongorámon. Amikor felfedeztem a lehetőséget, amelyet a LEGO Ideas nyújt, tudtam, hogy valami olyasmit szeretnék létrehozni, amely ötvözi a két szenvedélyemet, és egyben látványos. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy láthatom, ahogy a LEGO Csoport tehetséges szakembereinek köszönhetően megvalósul az ötletem. Remélem, hogy azok a zenerajongók is örömüket lelik majd a készletben, akik az ötletre szavaztak a LEGO Ideas felületén."

"Rengeteg csodálatos ötlet érkezik be a LEGO Ideas felületén keresztül. Amikor láttuk Donny zongora tervét, rögtön kitűnt a többi közül, és látszott rajta, hogy minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy valódi, egyedi LEGO készletté váljon. A Donny által mellékelt képek és videó rögtön beindították a csapat fantáziáját. Úgy gondoltuk, ha beépítünk valamit, ami működtetheti a modellt és képes lesz valódi zenét játszani, az még magasabb szintre emeli a készlet szakmai értékét. Egyszerűen nem hagyhattuk elveszni a lehetőséget, hogy létrehozzuk a LEGO Ideas Nagy zongora modellt a zene és a LEGO rajongók számára" - mondta Frederico Begher, a LEGO Csoport marketingért felelős alelnöke.   

Az új LEGO® Ideas Nagy zongora készlet a legújabb példa a LEGO Csoport azon törekvésére, hogy az építők minden korosztályát ösztönözze az izgalmas építésre és az alkotásra.


 

h i r d e t é s