h i r d e t é s

Vezeték nélküli fülhallgató baktériumölő hatású töltőtokkal: itt az LG Tone Free

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Vezeték nélküli fülhallgató baktériumölő hatású töltőtokkal: itt az LG Tone Free

2020. augusztus 10. - 12:02

 

Két új, vezeték nélküli fülhallgatót dobott piacra az LG Electronics Magyarországon.

LG TONE Free

A Meridian hangtechnológiájával mindkét készülék kivételes hangélményt kínál, a magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 ráadásul az LG innovatív UVnano töltőtokjával érkezik, mely a beépített ultraibolya fény baktériumölő hatásának köszönhetően fokozott higiéniát biztosít. Az új LG Tone Free fülhallgatók kétféle színben érhetők el: matt fekete (Stylish Black) és csillogó fehér (Modern White).

Mindkét TONE Free modell négyféle egyedi, a Meridian által kifejlesztett hangbeállítást kínál, melyek a tökéletesen testre szabott élményt szolgálják: a Természetes mód autentikus és kiegyenlített, természetes hangzást kelt; a Belemerülő mód kiterjesztett térhatást generál, a Basszuskiemelés felerősíti a basszus hangokat, a Magaskiemelés pedig az énekhangokat teszi tisztán hallhatóvá. A tökéletesen illeszkedő fülhallgatók szorosan simulnak a fülbe, így alkalmasak arra, hogy kiszűrjék a leginkább zavaró külső zajokat, a környezeti hang mód azonban azt is lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselője egyetlen érintésre egyből újra hallja a körülötte zajló eseményeket.

A magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 az LG innovatív UVnano töltőtokjával érkezik, amely biztonságos tárolást, problémamentes töltést és fokozott higiéniát kínál. Beépített ultraibolya fény alkalmazásával az LG vékony töltőtokja eltávolítja a kóli és sztafilokokkusz baktériumok 99,9 százalékát1 a hipoallergén szilikon füldugóról2 és annak belső felületeiről. A kompakt töltőtok akár egyórás zenehallgatást is képes szolgáltatni csupán ötpercnyi töltési idővel. Teljesen feltöltött állapotban mindkét modell akár hat órán át használható, az UVnano tok pedig további 12 órányi üzemidőt biztosít, így a fülhallgatók összesen akár 18 órán át is üzemképesek.

Az új LG TONE Free termékek könnyen használható, tartós kivitelben érkeznek: mindkét modell IPX4 besorolással rendelkezik, azaz ellenálló a fröccsenő vízzel, az esővel és az edzés közbeni verejtékkel szemben. Mind a HBS-FN6, mind pedig a HBS-FN4 kényelmes hozzáférést biztosít a csatlakoztatott okostelefonon használt Google vagy Siri hangalapú asszisztensekhez. A fülhallgatókba beépített, személyre szabható érintés alapú parancsokkal a hallgató elindíthat, megállíthat vagy továbbléptethet egy zenét, de a hangerőt is változtathatja anélkül, hogy a telefonért nyúlna. A kettős mikrofonrendszer hozzájárul a tisztább telefonhívásokhoz, minimálisra csökkenti a nem kívánt zajokat, ráadásul a szárak végén található alsó mikrofonok kiszűrik és felerősítik a beszédhangunkat még zsúfolt terekben is.

A két új LG TONE Free modell már Magyarországon is elérhető.


1A TÜV SÜD 2019-es tesztje alapján.
2A szilikon füldugó alapanyaga megfelel az ISO 10993 és a USP Class VI szabványok követelményeinek.
Nyilatkozat: A készülék nem orvostechnikai eszköz, nem használható orvostechnikai eszközként vagy annak cseréjére. A készülék vagy annak bármely része nem egészségügyi állapot megelőzésének vagy kezelésének céljából készült.

 

h i r d e t é s