h i r d e t é s

Újabb palotával gazdagodott Mészáros Lőrinc

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Újabb palotával gazdagodott Mészáros Lőrinc

2021. május 14. - 13:22

 

Két hazai milliárdos vállalkozása kötött nagy volumenű üzletet, amelynek keretében új kézbe kerül az Andrássy út egyik impozáns épülete.

Kogart ház - Forrás: guideathand.com

Ötmilliárd forintért cserélt gazdát a Kogart ház az mfor.hu értesülései szerint. A Kovács Gábor kollekciójának is helyet adó Andrássy úti épületről a közelmúltban született megállapodás a műgyűjtő-üzletember és Mészáros Lőrinc között.

Az ingatlanvásárlást az mfor.hu-nak megerősítette a Mészáros-csoport kommunikációs vezetője és Kovács Gábor is, utóbbi viszont nem kívánta kommentálni az ügyletet.

A Mészáros-közeli Konzum PE magántőkealap áprilisban vette meg a Szarvasi Vas- és Fémipari Zrt. szintén Andrássy úton található ingatlanjait is. Az árverés tavaly júliusban zárult, Mészárosék idén januárban kerültek a tulajdoni lapra. 

Mészáros cégeinek ez már a sokadik ingatlanérdekeltsége az Andrássy úton, az 59-ben működik az Opus Global nevű tőzsdei cég, az Andrássy 105. alatt álló villaépület tulajdonosa pedig A105 Realty Project Kft., ami szintén Mészároshoz kötődik. (444.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s