h i r d e t é s

Új üzemanyagot vezet be az OMV

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Új üzemanyagot vezet be az OMV

2020. július 07. - 12:12

 

Az OMV új, megnövelt adalékanyag-tartalmú MaxxMotion üzemanyagokat vezet be

Wéber Gábor, Forma 1-es szakkommentátor, autóversenyző, a MaxxMotion üzemanyagok hazai nagykövete

  • Új, továbbfejlesztett motorvédelmi formula az OMV MaxxMotion üzemanyagokban  
  • 10 százalékkal nagyobb adalékanyag-tartalom mind a dízel, mind a benzin esetében  
  • Az új üzemanyagok meghosszabbítják a motor élettartamát*  

Az elmúlt években jelentős mértékben fejlődtek és változtak az ipari szabványok és igények. Ezek számos változást hoztak a járműiparban, amelyek figyelembevételével az OMV újabb fontos lépést tett és továbbfejlesztette MaxxMotion üzemanyagcsaládját. A teljes termékportfolióban 10 százalékkal megnövelték az adalékanyag-tartalmat, amely eredményeként az új OMV MaxxMotion üzemanyagok optimális felhasználói értékkel bírnak a magyar járművezetők számára.

 ”Az adalékanyagokat a fűszerekhez is lehetne hasonlítani. Egészen más lehet a végeredmény már attól is, ha az összetevők arányait módosítjuk. Így jól érzékelhető, hogy egy ekkora adalékanyag növelés milyen komoly változás” – mondta Wéber Gábor, Forma 1-es szakkommentátor, autóversenyző, a MaxxMotion üzemanyagok hazai nagykövete.  

A kutatások során egyértelmű szándék volt, hogy az üzemanyagok tökéletesen megfeleljenek a modern motortechnológiai és a változó vevői igényeknek. Az új termékek adalékanyag-tartalmának köszönhetően maximális védelmet nyújt a motornak. Mindez hozzájárul az autó élettartamának növekedéséhez.

Tartós és megbízható vezetési élmény

A kidolgozott innovatív adalékanyag-csomag még több védő- és tisztítómolekulát tartalmaz, amelyek eltávolítják a motorban a káros lerakódásokat és meggátolják az újak képződését. Ezen felül a csökkenő súrlódásnak köszönhetően hozzájárul, hogy a gépjármű hatékonyabban érje el és tartósabban adja le maximális teljesítményét, így erőteljesebbé válik a gyorsulás. A fejlesztés során ugyanakkor az is rendkívül nagy hangsúlyt kapott, hogy az említett előnyökkel együtt az üzemanyagok meghosszabbítsák a gépjármű élettartamát és csökkentsék a károsanyag-kibocsátást. Összességében  az új OMV MaxxMotion formula megbízható vezetési élményt nyújt a járművezető számára.

Adalékanyag-tartalom maximális teljesítménnyel

Az üzemanyag fejlesztése érdekében az OMV Innovations csapata szoros együttműködésben dolgozott az autóipar vezető vállalataival, kutatóintézeteivel és irányadó egyetemeivel. Ennek eredménye minden prémium terméket tankoló számára elérhető, hiszen az adalékanyag mennyiségének növelése a MaxxMotion dízel és a benzin üzemanyagait is érintette. 

„Folyamatos erőfeszítéseket teszünk az üzemanyagok továbbfejlesztése érdekében. Fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége, és hogy javuljon járműveik hatékonysága. Ezek az előrelépések ráadásul összességében a környezetre is pozitív hatással vannak” – hangsúlyozta Kováts Botond, OMV Hungária marketing menedzsere.

További információ az OMV MaxxMotion formulával és a nyereményjátékkal kapcsolatban: https://www.omv.hu/hu-hu/omv-maxxmotion-jatek

Címkék: 

 

h i r d e t é s