h i r d e t é s

Új, szenzorokon alapuló egészségügyi szolgáltatást jelentett be a UPS

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Új, szenzorokon alapuló egészségügyi szolgáltatást jelentett be a UPS

2020. június 09. - 14:14

A UPS egészségügyi üzletága, a UPS Healthcare technológiai fejlesztése részeként új szolgáltatást jelentett be. 

Forrás: UPS

A UPS Premier a legújabb szenzortechnológia és fejlett csomag nyomon követési eszközök segítségével biztosít megbízható elsőbbségi szállítást a kritikus egészségügyi szállítmányok számára.

A szolgáltatás a UPS globális logisztikai hálózatának okos nyomkövetési megoldásait modern szenzortechnológiával ötvözi. A kritikus egészségügyi szállítmányok ezáltal elsőbbségi kezelésben részesülnek a válogatás és kiszállítás során. A technológia a speciális vészhelyzeti intézkedések során is fontos szerephez jut.

“A cégünk folyamatosan azon van, hogy az egészségügyet és a ráépülő iparágat újabb és újabb hasznos termékekkel és szolgáltatásokkal segítsük – mondta el Wes Wheeler, UPS Healthcare elnöke. – Olyan online megoldásokkal bővítjük kínálatunkat, melyekre komoly kereslet mutatkozik ügyfeleink részéről, és melyek a szolgáltatás megbízhatóságát, a nyomon követhetőséget és a csomagok feletti ellenőrzést erősítik.”

Az új technológián alapuló, ingyenes szolgáltatás egy elsőbbségi utat nyit a speciális egészégügyi küldemények számára a UPS integrált csomaghálózatában. Ezáltal az kritikus szállítmányok még azelőtt beazonosíthatók és osztályozhatók, mielőtt az ügyfelek telephelyét elhagyták volna. Ez a magas fokú nyomon követhetőség és felügyelet fontos áttörést jelent az érzékeny csomagok kezelésében.

Az egészségügy terén tevékenykedő ügyfelek és a betegek is a lehető legjobb szolgáltatást várják el az általában különösen értékes, kritikus fontosságú gyógyászati termékek szállítása során. A biológiai gyógyszerek, a speciális gyógyszerkészítmények és a személyre szabott gyógyászat terén elért újabb és újabb eredmények megteremtik az igényt egy olyan precíziós logisztikai szolgáltatás iránt, mely segíti a betegkritikus, idő- és hőmérséklet érzékeny termékek célba juttatását. Az ezekre a termékekre specializálódott szolgáltatók drágák és nehezen skálázhatok. A UPS Premier szolgáltatás soha nem látott irányítást, láthatóságot megbízhatóságot biztosít az ügyfelek ellátási láncában.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky