h i r d e t é s

Új reklámkampánnyal magyarázza a kormány, milyen jó nekünk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Új reklámkampánnyal magyarázza a kormány, milyen jó nekünk

2016. december 16. - 11:26
0 komment

„Magyarország erősödik” – ez lesz a szlogenje a kormány legújabb reklámkampányának, amelynek a hivatalos közlés szerint az a célja, hogy „minél többen értesüljenek a lakosság széles körét érintő döntésekről” - írja a Propeller.hu.

Forrás: facebook.com/kormanyzat

Valójában sikerpropaganda érkezik majd minden csatornán, lapokban, rádiókban, tévékben és az interneten is. Például arról, hogy mennyivel nő a minimálbér, vagy épp a háromgyermekes családok adókedvezménye.

Magyar Nemzet megkérdezte, de a pontos költségekről egyelőre nem adtak tájékoztatást. Ahogy a korábbi akcióknál, ezúttal is azt ígérik, hogy azt a tájékoztatás lezárása után teszik majd közzé a költségeket.

A kampányt az Egyesült Reklám Konzorcium bonyolítja, amelynek tagja a Network 360 Reklámügynökség Kft. (korábbi nevén HG 360 Kft.) és az Affiliate Network Kft., Ezek a cégek zsinórban nyerik az állami reklámtendereket, és mindkét cég a Rogán Antal szomszédjaként ismertté vált Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozik.

Az október 2-i népszavazás előtti kampány költségei a kormány saját adatai szerint is elérte a nettó 5,9, vagyis a bruttó 7,5 milliárd forintot. A valós összeg azonban ennél még magasabb, 12-13 milliárd forint is lehetett –írja a Magyar Nemzet.

 


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky