fbpx Ugrálójátékok karácsonyra | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ugrálójátékok karácsonyra

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ugrálójátékok karácsonyra

2020. december 07. - 11:50

 

A gyerekek egész évben igénylik az önfeledt mozgást, télen azonban sokkal kevesebb lehetőség van a szabad mozgásra, ami miatt nehezen viselik a bezártságot. 

Forrás: babylion.hu

A gyerekek fejlődésben lévő szervezete ugyanis ekkor is épp úgy igényli a mozgást, mint az év többi napján. Ha az időjárás miatt nincs lehetőség a szabadtéri játékra, olyan elfoglaltságra van szükségük, amit beltéren is használni lehet. Az ugrálójátékok tökéletesen alkalmasak a gyerekekben túltengő energiák levezetésére, hiszen ugrálni roppant fárasztó, de egyben szórakoztató is. Főleg, ha valami valami vicces figura hátán teszik.

A legismertebb ugrálójáték a rakoncátlan paci. Ez a figura a legkedveltebb, még akkor is, ha mellette olyan új állatok jelentek meg a kínálatban, mint a zsiráf, láma, szarvas, tehén vagy a kisautó, amik ugyan a valóságban nem pattognak, de a szívünknek kedvesek.

Ha szeretnéd meglepni gyermekeidet egy remek játékkal, ügyelj rá, hogy ne terheld meg őket túlságosan. 40 kg súlyhatár felett ne kísérletezzetek, mert sérülést okozhat. Egy vidám felnőtt buli alkalmával is pakold el őket jól, mert rossz vége lehet a dolognak.

Felhőtlen szórakozás bent és kint

Ugye Te is azt szeretnéd, hogy gyermeked mindig jól érezze magát a korának megfelelő fejlesztőjátékok között, és ne legyen függő? Hidd el, ha van egy társ, akivel ugrálhat, eszébe sem fog jutni a kütyüzés. Ha beszerzel egy ugrálójátékot, biztos lehetsz benne, hogy ez a pár ezer forintos befektetés bőven megtérül, mert ezzel több éven keresztül játszanak majd. Közben észrevétlen fejlődik a kéz- és lábkoordináció, az egyensúlyérzék, az állóképesség, és erősödnek az izmaik is.

Nincs olyan kisgyerek, aki ne szeretné kipróbálni az ugrálóállatkákat. Választhatsz lányokhoz vagy fiúkhoz illő kivitelt vagy unisex mintát is. Mindegy, melyiket veszed, minden ugrálójáték szórakoztató. A könnyen tisztítható, felfújható ugrálójátékokkal kedvükre lovacskázhatnak. Az állatkák fejlesztik a motoros funkciót, a testtudatot, és közben remekül szórakoztatnak. Remek elfoglaltságot jelentenek bel- és kültéren is. És akkor sem kell kétségbe esni, ha bekoszolódnak. Elegendő letörölni a szennyeződést, és máris készen állnak egy újabb versenyre.

Az ugrálás biztonságos

A játékfigurák lábai rövidek és tömzsik, anyaguk pedig puha és rugalmas. Alacsony felépítésük és a stabil üléspozíció miatt biztonságos és szinte minden igénybevételnek ellenállnak. Gondoljunk csak a murvás kerti útra vagy a kiálló beltéri küszöbre. 3 éves kortól biztonságosan használhatjuk az ugrálójátékokat mindenhol. A csomagolás a felfújást segítő pumpát is tartalmazza, így a felfújás is gyerekjáték.

Ha Te is szeretnél gyermekednek biztonságos és minőségi babatermékeket vásárolni, látogass el a Baby Lion áruház oldalára. Folyamatosan bővülő kínálattal várnak. Ha kíváncsi vagy akciós termékeikre is, iratkozz fel az áruház hírlevelére, hogy első kézből értesülhess ajánlataikról!


 

h i r d e t é s