h i r d e t é s

Tüdőgyulladást kapott Törőcsik Mari

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Tüdőgyulladást kapott Törőcsik Mari

2021. március 24. - 07:46

A színésznőt kórházban ápolják.

Törőcsik Mari - Fotó: MTI/Zih Zsolt

Sokan imádkoznak Törőcsik Mariért, aki tüdőgyulladással küzd a kórházban – írja a Blikk. A 85 éves színésznőnek hőemelkedése volt, amikor újra kórházba került, két hete tartják megfigyelés alatt.

A napilap arról is, rokonai, szerettei aggódva várják az állapotáról a híreket, hiszen az ő korában minden egészségi probléma komoly gondot okozhat. Mint írják, az utóbbi időben gyengélkedett, mint megtudták, tüdőgyulladása van.  A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész unokája, Járai Máté is rendkívül aggódik a nagymamájáért, a lapnak úgy nyilatkozott: jelenleg stabil a színésznő állapota. 

"Az eredményei hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz" – mondta Járai Máté. A lap kereste Törőcsik Mari volt férjét és egyik legjobb barátját, Bodrogi Gyulát is, aki napok óta nem tudott beszélni a színésznővel. 

"Sajnos, nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki" – mondta Bodrogi Gyula. (Index)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky