h i r d e t é s

Tovább csúszhat az M100-as út megépítése a Völner-ügy miatt?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tovább csúszhat az M100-as út megépítése a Völner-ügy miatt?

2022. január 20. - 11:47

 

Egyre több információ lát napvilágot a Völner-ügyként emlegetett, nagyon súlyos korrupciós botrányból.

Ahogy egyre több információ derül ki, úgy válik érintetté egyre több minisztérium is. Legújabban a Rogán Antal vezette kabinetiroda érintettségére derült fény a Völner-ügy kapcsán.

"Mindeközben Völner Pál továbbra is országgyűlési képviselő, a mandátumáról nem sikerült neki lemondania, miközben egyértelműen méltatlanná vált az Esztergomban élők képviseletére" - fogalmazott Nunkovics Tibor a legutóbbi, Karmelita előtt tartott, ellenzéki sajtótájékoztatón.

"Sőt, mindeközben továbbra is élvezi az Orbán-kormány bizalmát, hiszen ha ez nem így lenne, akkor lemondatnák őt a képviselői mendátumáról. Sőt még azt sem engedélyeznék neki, hogy szabadlábon védekezzen, amit egyébként az ügy más érintettjei nem tehetnek meg. Ezért joggal merül fel a kérdés, hogy ő miért teheti ezt meg?"

Közben aggasztó hírek érkeznek Komárom-Esztergom megye 2-es választókerületéből a tervezett M100-as úttal kapcsolatban.

"Az a legújabb pletyka, hogy az M100-as autóút támogatási szerződéseit a Pénzügyminisztérium elkaszálta." - tette hozzá Nunkovics Tibor.

Ugyanis a terveztt út "egyik szakaszának az építője lett volna a konzorciumban az a Dömper Kft., amely ezer szállal kötődik Völner Pálhoz".

"Ezekre a kérdésekre várjuk mi, az esztergomi térségben élők a válaszokat, de nem csak hogy kérjük az Orbán-kormány válaszait, hanem követeljük is" - zárta sajtótájékoztatóját az ellenzéki országgyűlési képviselő.

 


 

Kommentek

h i r d e t é s