h i r d e t é s

Szabó Tímea feljelentést tesz a fideszes képviselő miatt, aki karanténból ment be a Parlamentbe

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szabó Tímea feljelentést tesz a fideszes képviselő miatt, aki karanténból ment be a Parlamentbe

2020. március 24. - 12:05

 

„Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt” – hangsúlyozta a Párbeszéd frakcióvezetője. - írja a nepszava.hu.

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 23-án. MTI/Kovács Tamás

Szabó Tímea feljelentést tesz Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt – ezt a Párbeszéd frakcióvezetője a Facebook-oldalán közölte.

Szabó Tímea a bejegyzésben azt írta:

elfogadhatatlan, hogy a szegedi képviselő 7 nap után elhagyta a karantént, és százakat veszélyeztetve bejött hétfőn a Parlamentbe, és órákig ott ült közöttünk! Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt.

Hozzátette: B. Nagy László „üzent” neki, hogy a társadalom iránti felelősség miatt ment be a Parlamentbe.

Az ember esze megáll! A felelősség ott kezdődik, hogy betartjuk a karantén szabályait! Ebből is látszik, hogy hazudik Orbán, amikor azt mondja, hogy az emberek biztonsága az első. Nem, nekik az a legfontosabb, hogy a korlátlan hatalmuk bebiztosításához meglegyen a kétharmad. Ezért bárkit és bármit beáldoznak

 – írta Szabó Tímea.

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s