h i r d e t é s

Siker! Mindenkit meggyógyítunk! A covid kapcsán elhunytak száma megegyezik Siófok lakóságával!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Siker! Mindenkit meggyógyítunk! A covid kapcsán elhunytak száma megegyezik Siófok lakóságával!

2021. április 19. - 11:31

 

Magyarország az elhalálozások arányában, felkerült a világranglista élére!

A kép illusztráció! - Forrás: Zucchi-Enzo/European Union

De nem csak ebben, mert nekünk van az 1000 főre vetítetten a legtöbb lélegeztetőgépünk, igaz jelentős része az olaszok által Kínába vissza szállított alkalmatlan gépekből van, az is igaz, hogy a 23000 gépből 1600 használtak, olyanokat, amelyek, már a covid előtt is megvoltak. Az is igaz, hogy személyzet nagyjából 700 gépre van. Beoltottuk a lakóság egy részét kínai vakcinával, amelyről a mai napig nem rendelkezünk pontos adatokkal, de vélhetően bajok vannak vele, mert egyszerű vizsgálatokkal kideríthető, hogy nem ad elegendő védelmet.

A kapkodó, átgondolatlan covid megközelítés hozott néhány területen eredményt, mint a NER lovagok arcátlan extra bevétele a lélegeztetőgépeken, a brutálisan felülárazott vakcinákon, sz oroszoktól és a kínaiaktól, a maszk biznisz, a tesztelésekkel rángatják ki a pénzeket, miközben az eszközök egy része minden re alkalmatlan. Az egészségügyi dolgozók megalázva, alul fizetve dolgoznak. A politika, festi magát és mindent megtesz, hogy ne derüljön ki a valóság.

A végeredmény a nemzetközi statisztikai adatokból kiolvasható! Amennyiben az elhunytak számát elosztjuk a fertőzöttek számával akkor tisztán látható a halálozás százalékos aránya. Egy cseh megbetegedettnek kétszer akkora esélye van a halál elkerülésére, mint egy magyarnak, de ha Izraelben betegszel meg, akkor 4,5 szer, ha szerb vagy akkor 3,5 szer, ha dán akkor3,3 szor, a sokat bírált , szidott svéd modell esetén is több mint 2 szer nagyobb esélyed van, ha brazil vagy akkor is 23% nagyobb esélyed van, a „versenyt” még  Észak Macedoniával szemben is elveszítettük, az olaszok is jobbak 10%-l. Döbbenet és szörnyű, hogy a felkészületlenség és a nem cselekvés mennyi család életébe rontott bele, hány szenvedést, kínlódást okozott!

Orbán Viktor azt mondta, hogy Ausztria minta, két héttel az ottani események után nálunk is követik a folyamatot, ezért követjük az osztrákokat.

NEM KÖVETTÜK!

Ausztriában 2 szer nagyobb esélyt kaptak az emberek a túlélésre, mint nálunk, ha követtük volna őket akkor most 12500 halottunk lenne!

Ja meg azt is mondta, hogy mindenkit meggyógyítunk, az eredmény, mindenki mínusz 25000!

Ki felel ezért ami ebben az országban történt? Felírjuk ezt is a többihez, aztán mehet minden tovább úgy ahogy eddig?

Szomorú ország, szomorú polgárai lettünk.


 

Kommentek

h i r d e t é s