fbpx Rossz a kereszteződés, figyelmetlenek az autósok, sok a baleset, a rendőrség büntet - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Rossz a kereszteződés, figyelmetlenek az autósok, sok a baleset, a rendőrség büntet - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rossz a kereszteződés, figyelmetlenek az autósok, sok a baleset, a rendőrség büntet - VIDEÓ

2021. április 23. - 10:28

 

A rendőrség béna kacsa lehet egy ilyen helyzetben, mert ők a szabályokat tartatják be, az utat és a kereszteződéseket nem ők építik.

Forrás: PoliceHungary / YouTube

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a somogyi rendőrök a héten drónnal is ellenőrizték a forgalmat Balatonbogláron egy olyan kereszteződésben, ahol a közelmúltban több baleset is történt – írja a rendőrség oldala.

A mostani ellenőrzésről felraktak egy videót, amely szerint egy óra alatt hét autós szegte meg valamilyen módon a kereszteződésnél lévő szabályokat. A videót az teszi igazán érdekessé, hogy a rendőrség az összefoglalóba azokat az eseteket is belerakta, amikor balesettel végződött, hogy az autósok nem álltak meg a stoptáblánál. (hvg.hu)

* A büntetések mértéke és gyakorisága nem fogja megváltoztatni a közlekedési morált.
Ha az illetékesek a térköves járdaszigetek helyett építenének egy körforgalmat, akkor vélhetően csökkennének a balesetek. Ez esetben a rend őreinek más szabálysértési bírság beszedési lehetőség után kellene nézniük, de a balesetek csökkenése fontosabb szempont, mint az, hogy mennyi bírságbevétele lehet a rendőrségnek.


 

h i r d e t é s

Kommentek