h i r d e t é s

Rendkívüli bizottsági ülést tartanak Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rendkívüli bizottsági ülést tartanak Esztergomban

2022. március 04. - 06:42

Több mint 20 millió forint közpénz két héten belüli elköltéséről kell ma szavazni.

A kép illusztráció! - Forrás: szeretgom.hu

Esztergom szempontjából semmi érdemire nem kell számítani, mindössze arról van szó, hogy meg kell indítani a "Művészeti előadói tevékenység beszerzése városi rendezvényre" tárgyú beszerzési eljárást a "Tavaszváró jótékonysági nagykoncert" című eseményhez kapcsolódóan.

"A »Művészeti előadói tevékenység beszerzése városi rendezvényre« tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában kötendő szerződés fedezeteként összesen 7 millió + Áfa a rendelkezésre áll" - derül ki a fedezetigazolásból. Ez az összeg elegendő lehet a jótékonysági esemény fellépőinek gázsijára a "Beszerzés tárgy szerinti egység vezetőjének" nyilatkozata szerint.

Az előterjesztés szerint egyetlen előadó kapott meghívást, a Tankcsapda.

Szintén ma kell döntenie ugyanennek a bizottságnak arról, hogy a március 14-re szervezett "Tavaszváró jótékonysági nagykoncert" lebonyolításához szükséges megfelelő technikai körülméneket mely cég biztosítsa. Ezért a korábbi önkormányzati rendezvényekhez hasonlóan ugyanattól a három cégtől kér be a lebonyolításra árajánlatot a Polgármesteri kabinet.

A "Hangtechnika szolgáltatás beszerzése városi rendezvényre" jogcím alatt pedig további 10 millió forint + Áfa közpénzt lehet elkölteni a Pénzügyi osztály vezetője és a "Beszerzés tárgy szerinti egység vezetőjének" nyilatkozata szerint.

Összességében elmondható, hogy Esztergom egy 20 millió plusszos Tankcspada-koncerttel alapoz március 15-re, a Fidesz pedig "jótékonysági nagykoncert" mögé bújva promózza a választási kampány elejére megkopott képviselő-jelöltjét.

Nem lennénk meglepve, ha a 12m x 10m-es színpadon és a 15 m2-es LED falon felbukkanna a Fidesz Völner Pál helyett induló országgyűlésiképviselő-jelöltje, Erős Gábor is.

Akik dönteni fognak: Elnök: Eck András képviselő, Elnökhelyettes: dr. Alberti Péter képviselő, Torma László képviselő, Tordainé Vida Katalin képviselő, dr. Törös Judit külső tag, dr. Etter Ödön külső tag


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s