h i r d e t é s

Propaganda versus valóság

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Propaganda versus valóság

2017. május 11. - 10:59

 

A nemzeti konzultáció roadshowján Szíjjártó Péter külügyminiszter jött volna Kecskemétre, de aztán csak helyettese tisztelte meg a zömében nyugdíjas korú közönséget. Bent az elvtársak, kint a meglopott nép - kis magyar rapszódia.

alfoldiregiomagazin.hu

A Fidesz által kistafírozott helyi propagandisták óriási tömegekről, sikerről, nagy érdeklődésről adtak hírt, míg az ellentetüntetőknek kifigurázás jutott osztályrészül. Természetesen nem várt mást az ember, a kiegyensúlyozott hírközlés nem erőssége már hosszú évek óta a kecskeméti sajtónak - tisztelet a kivételnek. 

A Quaestor-botrány kapcsán a Külügyminisztérium is érintett volt, érthető, hogy a kecskeméti károsultak miért mentek a Piarista Gimnázium épülete elé. A Régió Magazinnak így nyilatkozott egyikük:

„Én személy szerint 2010 február óta vagyok vagy voltam a Quaestor ügyfele és még a kevés nyugdíjamból is hagytam bent körülbelül 30- 40 ezer forintot, azért, hogy hagy szaporodjon. Van két unokám és szeretnék segíteni rajtuk, mert ha én még jobban megöregszem és beteg leszek, akkor nekem is lenne, akik segítsenek rajtam. Azt a pénzt a férjemmel kerestük meg, úgy, hogy 3000 m2 földön dolgoztunk a munkánk mellett, és zöldségeket árultunk 25 éven keresztül. Nem adják vissza, illetve adtak belőle vissza, de még körülbelül 3 millióval tartoznak, nagyon sokan jártak még így.”

A fórum tehát elérte célját, megmutatta, hogy Magyarország miért nem képes kikecmeregni a gödörből, miért menekülnek el az emberek szülőhazájukból százezrével. Nincs a társadalomban szolidaritás, a pénzért és kicsinyes önös érdekeikért képesek saját elveiket feladni a magyarok. Az utolsó kapcsolja majd le a villanyt!

-Nedudgi- 


 

Kommentek

h i r d e t é s