h i r d e t é s

Orbán kirúgta a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Orbán kirúgta a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát

2021. október 06. - 07:53

Október 3-i hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából megszűnik Juhász Edit, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárának megbízatása

dr. Juhász Edit nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkár - Forrás: Kormany.hu / Varga János, MTI/24.hu

Október 3-i hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából megszűnik Juhász Edit, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárának megbízatása – írja az október 5-én megjelent Magyar Közlönyre hivatkozva az Index. A határozatot Áder János jegyzi. 

Juhász 2006 és 2010 között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium főosztályvezető-helyettese volt, majd 2010 és 2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Magánjogi- és Igazságügyi Kodifikációs Főosztályán főosztályvezető-helyettese, ezt követően főosztályvezető.

2014 és 2016 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Szervezetfejlesztési- és Közigazgatási Stratégiai Főosztályán főosztályvezető. 2016 és 2018 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

A Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkári feladatait 2018 óta látta el. (Hírklikk)


h i r d e t é s

Clicky