h i r d e t é s

Obama keményen bírálta Trumpot

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Obama keményen bírálta Trumpot

2020. október 25. - 07:34

 

A Joe Biden mellett kampányoló volt elnök szerint Donald Trump teljesen elszúrta a járvány elleni védekezést.

Barack Obama - Forrás: CNN.com

"Donald Trump teljesen elszúrta a koronavírus-járvány kezelését" – jelentette ki egy floridai kampányrendezvényen Joe Biden demokrata párti elnökjelölt mellett korteskedve Barack Obama előző elnök szombaton.

"Nyolc hónappal a járvány kezdete után az új esetek száma még mindig rekordokat dönt" – állapította meg Obama, hozzátéve, hogy a világjárvány kezelése bármelyik elnöknek nehéz lett volna, de abszurd bármi mást gondolni, mint, hogy a jelenlegi kormány teljesen elszúrta a dolgot.

Az egészségügyi okokból autós gyűlésként megrendezett kampányeseményen a volt elnök megismételte Biden állítását, miszerint a republikánus elnöknek továbbra sincs semmilyen terve a járvány elleni küzdelemre.

"Donald Trump nem fog hirtelen egyszer csak megvédeni minket. Arra sem képes, hogy a legalapvetőbb óvintézkedéseket megtegye, hogy saját magát megvédje" – utalt Obama arra, hogy maga Trump is elkapta a vírust.

"Azt sem ismeri el, hogy probléma van" – reagált a demokrata párti politikus arra, hogy Trump szerint a választás másnapján már szó sem fog esni a járványról. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s