h i r d e t é s

Nyilvánosságra került egy videó a brüsszeli orgia közbeni rajtaütésről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nyilvánosságra került egy videó a brüsszeli orgia közbeni rajtaütésről

2020. december 08. - 08:32

Blikk birtokába került egy videó a rajtaütésről, amelyet a belga rendőrség azon az orgián hajtott végre, amelyen Szájer József lemondott EP-képviselő is jelen volt.

A Blikk birtokába került felvételen a rendőri intézkedés látható a David Manzheley által rendezett orgián aznap este, amikor Szájer József is lebukott. - Fotó: Blikk

A rendőrök november 27-én este fél tíz körül jelentek meg a helyszínen, miután a belga ügyészség közlése szerint a szomszédok értesítették őket az ingatlanból kihallatszó zajok miatt.

A Blikk által közölt rövid videón nyolc rendőr látható, ám a kamerázó vendéget hamar leállította egyikük. A felvételen látható továbbá, hogy az egyik rendőr telefonon diktálja be az egyik vendég adatait, valamint további információkat kér tőle a személyazonosságáról. A nyolc rendőr közül ketten fekete civil ruhát viseltek.

A felvételen látható, hogy jelentős rendőri erők vonultak ki a helyszínre a lakossági telefonhívásra, de az ügyészség közleménye szerint akkor még csak a koronavírus-járvány miatti korlátozások megsértésének gyanújával.

A szexparti szervezője, David Manzheley hivatalos panaszt tett a rendőrségen az intézkedés módja miatt, a Blikk birtokába került beadványban a házigazda kifogásolta, hogy a rendőrök állítása szerint engedély nélkül mentek be lakásába, illetve elmondása szerint több rendőr is súlyosan rasszista és homofób megjegyzéseket tett a vendégekre, és kisebb tusakodás is kialakult pár rendőr és a meztelen vendégek között

A videó a Blikken megtekinthető.

Szájer József múlt hét vasárnap mondott le EP-képviselői posztjáról, majd kiderült, hogy ezt megelőzően, pénteken egy orgián vett részt Brüsszelben, ahonnan az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni a rendőrök elől, akik drogot találtak nála. A lemondott EP-képviselő szerdán a Fideszből is kilépett. (24.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s