h i r d e t é s

Németh Szilárd: Gyurcsány és egy Brüsszel nevű választást csaltak – még véletlenül sem a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd: Gyurcsány és egy Brüsszel nevű választást csaltak – még véletlenül sem a Fidesz

2018. március 12. - 18:13

 

Németh Szilárd közösségi oldala tele van jobbnál jobb viccekkel. A mai termés legjava az a nyilatkozata, amit kedvenc tévéjében tett, miszerint Brüsszel És Gyurcsány elcsalták a 2006-os választást és erre most jött rá, hogy a Tiborcz-fény rávilágított. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

A pislák

A negyedhomály segítette a Fidesz prominensét a tisztánlátásban. Ilyen díszhomályban jól látszik, hogy mi is történt 2006-ban.

Brüsszel hagyta, hogy Gyurcsány azokat az ígéreteket tegye, amivel a szocialisták a 2006-os választást megnyerték, így mondhatjuk azt, hogy a választást közösen csalták el.

Kerítésen innen

Nem átallotta megemlíteni a rezsicsökkentés csodafegyverét is. Szerinte

azok támadják a téli rezsicsökkentést, akik korábban nemhogy nem csökkentették, hanem folyamatosan emelték a rezsit.

Arról nem ejtett szót, hogy az ő “elmúltnyolcévükben” miként alakult a kerítésen túli világban a gáz ára – mint tudható, onnan szerezzük be mi is – és, hogy miért nem érezhettük a kedvező folyamatot a már említett kerítés felénk eső oldalán.

Ez után már csak a választási félrebeszélésre koncentrált:

a választás tétje az, hogy az ellenzékiek jönnek, akik migránspártiak, vagy pedig meg tudjuk védeni a hazánkat. Minden ez alá rendelődik. Gondoljunk bele, hogy lehet-e Magyarországon ilyen gazdasági fejlődés, ha azt a pénzt, amit a magyar emberek megkerestek, azt a migránsokra kellene fordítani?

 

gepnarancs.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s