h i r d e t é s

Most jöttem a könyvelőtől, „kappbekormány”

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Most jöttem a könyvelőtől, „kappbekormány”

2022. augusztus 18. - 15:41

Kisvállalkozó vagyok, konkrétan újságíró és a "megtűrt" fajtából. Aki széllel szemben pisil immáron 12 éve. Ez legyen az én bajom, az adózás viszont közügy.

Szabálytisztelő ember vagyok, az a fajta láma, aki képes 50-es táblánál összeszedni egy 30 ezres bírságot és nem megy át a 20 centi magas kerítésen, mert megtanultam, hogy nem a kerítés magassága a visszatartó erő, hanem a kerítés ténye.

Szóval, most jöttem a könyvelőtől és KATÁ-s egyéni vállalkozóként kerestem a kenyerem, fizetem a járulékokat, fizetem a rezsit és nevelem a gyerekem. Eddig havi 50 ezret és a könyvelő szakértelmet fizettem meg. Hamarosan egy másik, a kormány szerint „kedvezményes” adózást kell választanom. Könnyen pofázza azt bármelyik kormánypárti politikus, hogy „kedvezményes”, csakhogy az én adózatlan bevételem fél év alatt nem éri el a választott országgyűlési képviselő havi bruttóját, miközben engem több ember olvas havonta, mint ahányan összesen szavaztak/szavazni fognak a kormánypártra, nem Rád, Te gombnyomkodó, gátlástalan, képmutató, senkiházi, öltönyös, kis nyomorék, megélhetési „politikus”!

„Kedvezményes”, bazdmeg. Ez év októberétől cirka 40 ezerrel, jövő júniusban 60 ezerrel és 2023. júliusától, ha addig nem „tesztek még valamit a családokért” 68 ezer forinttal fogok több adót fizetni ennek a korrupt csürhének, mint most. Az is jól látszik, hogy a „kedvezményes” adózással több, mint duplájára emelkedik a fizetni valóm kevesebb, mint egy év alatt. „Ez lenne, az előre megyünk és nem hátra?”

És akkor még nem számolom a rezsicsökkentett rezsit, az egyre dráguló élelmiszerárakat és most más nem is jut eszembe az idegtől.

Ti ott a parlamentben, komolyan azt hiszitek, hogy ezeket a kurvára megemelt közterheket az emberek be fogják fizetni? Hát mi a kurva anyánkból, basszátok meg? Fizessek "eddig" a napig, „mert különben”. Szeretém jelezni, hogy a pénzeim, az a kevés, ami éves szinten sem éri el a miniszterelnök egy havi bruttóját, folyamatosan jön, nincs a kezemben, nincs a számlámon addigra. Vagy azt gondoljátok, hogy azért nem fogok enni adni a gyerekemnek és magamnak, mert Ti várjátok a zsét?

Hát csak várjátok és addig is egész nyugodtan megbaszódhattok!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s