h i r d e t é s

Most éppen a Deák téri késelés megtörténte miatt hibáztatja Karácsony Gergelyt a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Most éppen a Deák téri késelés megtörténte miatt hibáztatja Karácsony Gergelyt a Fidesz

2020. május 31. - 09:50

 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Hír TV híradójának nyilatkozott.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója - Forrás: Hír TV

"Elképesztő érzéketlenségről tesz tanúbizonyságot Karácsony Gergely a Deák téri tragédia kapcsán." - majd úgy folytatta a fideszes politikus, hogy a főpolgármester menekül a felelősség elől ahelyett, hogy az áldozatok mellé állna. Szerinte a megemlékezők lenácizása pótcselekvés, amivel a főpolgármester saját tehetetlenségét takargatja. 

"Az emberek mit várnak el egy olyan főpolgármestertől, akinek a városában egy ilyen szörnyű bűncselekvény, egy ilyen tragédia történik? Azt hiszem, hogy két dolgot. Egyrészt, hogy azonnal fejezze ki a részvétét és együttérzését az elhunytak hozzátartozói és családjai iránt, álljon oda az áldozatok mellé, vizsgálja meg az esetet és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ilyen szörnyű tragédia, ilyen bestiális bűncselekmény még egyszer az ő városában ne fordulhasson elő". - fogalmazott a csatornának nyilatkozva Hollik István. 

888.hu nevű kormányblog még ennél is továbbment: értékelésük szerint "az érzéketlen Karácsony a gyilkosok pártján" van.  

A kommunikációs igazgató arra valamiért nem tért ki, hogyan lehetett egy rasszista, törvénytelen felvonulást tartani Budapest közepén, a rendőrség asszisztálásával. (168ora.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s