h i r d e t é s

Melyek most a "legjobb" karóra márkák?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Melyek most a "legjobb" karóra márkák?

2021. augusztus 03. - 19:51

Egy szép óra egész biztos sokak álma. Mind a férfiak, mind pedig a nők a mai napig világszerte szívesen viselik a csuklójukon ezeket kiegészítőket még annak ellenére is, hogy sok esetben az idő leolvasására a mobiljukat is használják.

Forrás: pexels.com

Egy órát azonban sokkal többnek kell tekinteni pusztán egy időmérő szerkezetnél, hiszen egy kimondottan népszerű kellék mind a két nem körében. Talán nem túlzás azt állítani, hogy sokaknak van legalább egy olyan kedvelt márkája, amire hajlandó lenne egy kicsit magasabb összeget is áldozni. Az elismert és közkedvelt gyártók óramodelljei sokak szívét dobogtatják meg, és kerülnek fel a képzeletbeli kívánságlistájukra! Egy igényes órától azonban nem csak azt lehet elvárni, hogy a külsőségekben megfeleljen az elvárásainknak, de fontos, hogy a működése is kifogástalan legyen, és hosszú ideig lássa el a funkcióját.

Sokaknak megvan már a kedvenc óra márkája, ám vannak olyanok is, akiknek a hatalmas és lenyűgöző kínálat láttán nem megy olyan könnyen a döntés. Melyek manapság a "legjobb" karóra márkák? A legtöbb gyártó gondol mind a két nemre, így külön férfi és külön női kollekcióval is előrukkolnak minden évben. A hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendenek a Michael Kors karórái, melyekre jellemzők még az egyedi formatervezés mellett a kihasználható funkciók is. Ezek a ketyegők megállják a helyüket a mindennapi viselet, és az elegánsabb alkalmakkor is. Mindenképp meg kell még említeni a női óráknál a DKNY- t és a Fossil-t is, melyek modelljei megfelelnek a mai divatirányzatoknak, ugyanakkor a szerkezetük tekintetében is megbízható választások lesznek. A férfi karórák piacán sokan tartják a Casio órákat a legjobbnak, a G- Shock sorozat például annak ellenére, hogy egy sportosabb vonalat képvisel, mégis a hétköznapokban is egy kimondottan közkedvelt viseletnek számít. Az Emporio Armani férfi karórái sem véletlenül népszerűek világszerte, hiszen rendkívül magasra tették a lécet a tervezők mind a formatervezés, mind pedig a minőség tekintetében. Abban az esetben, ha most áll valaki óra vásárlása előtt, érdemes szétnéznie a linken elérhető karóra webáruházban, ahol minden ismert világmárka képviseli magát, ráadásul elérhető árakon!

Nincs könnyű dolga az utóbbi időben a különböző ismert márkáknak. Egyes források szerint egyre inkább csökkenő tendencia a márkahűség a vásárlók körében, hiszen jóval több kell napjainkban a „szóbeszéd marketingnél”. Annak érdekében, hogy a fogyasztók valóban kitartsanak egy adott gyártó termékei mellett, célszerű bevezetni a márkatesztelés lehetőségét is. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy ha a vásárlók ki tudják próbálni a különböző termékeket, és szolgáltatásokat, akkor könnyebben köteleződnek el egy- egy márka mellett. Mennyire divat manapság az, hogy a fogyasztók ragaszjodnak egy konkrét márkához? Történt ebben a kérdésben egy felmérés, ahol a Nielsen elemzés eredménye azt mutatta, hogy míg kis hazánkban a vásárlók közel 15 %-a ragaszkodik egy- egy brandhez, addig világviszonylatban ez már jóval kevesebb, mindössze az emberek 8%- ra jellemző ez. Ebből a kutatásból azt is megtudhattuk, hogy Európában a lakosság egyharmada nem zárkózik el attól, hogy több gyártó termékeit is kipróbálják, sőt, szívesen adnak egy esélyt az új dolgoknak. Azok, akiket egy kicsit is érdekel ez a téma mélyebben, keressék bátran a linken elérhető oldalt, ahol sok érdekes dolgot lehet még olvasni a márkahűségről és a fogyasztói szokásokról.

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s