fbpx Megtalálták a Tiszába ugrott férfi holttestét | CIVILHETES

h i r d e t é s

Megtalálták a Tiszába ugrott férfi holttestét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megtalálták a Tiszába ugrott férfi holttestét

2021. augusztus 24. - 11:42

 

Megtalálták annak a 32 éves férfinak a holttestét, aki vasárnap reggel a Tiszába ugrott.

Fotó: police.hu

A rendőrség ügyeletére kedden 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden, a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg. A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve a holttestet a vízből kiemelték – közölte honlapján a rendőrség.

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest azonos azzal a férfival, aki vasárnap a reggeli órákban a Bertalan hídról a Tiszába ugrott. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Bár ezt a rendőrség nem részletezte, a fenti fényképből sejthető, hogy a holttestet nagyjából a Huszár Mátyás rakpart északi feljárójával egy magasságban találta meg a horgász. - tette hozzá a Szegeder

Magáról az ugrásról egyébként annyit tudni a férfi barátnőjén keresztül, hogy az elhunyt a barátaival ivott, részeg volt, és amikor már hazafelé tartottak, leugrott a Bertalan hídról. „A barátainak azzal viccelődött, hogy le fog ugrani, azonban ők azt hitték, nem gondolja komolyan” – fogalmazott a nő.


 

h i r d e t é s