fbpx Megszólalt Botka László az eltűnt szegedi képviselőről | CIVILHETES

h i r d e t é s

Megszólalt Botka László az eltűnt szegedi képviselőről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megszólalt Botka László az eltűnt szegedi képviselőről

2021. február 17. - 07:08

 

Botka az eltűnt képviselőről: "nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti"

Szabó Bálint - Forrás: szeged.hu

Szeged polgármestere szerint a hétfőn eltűnt, majd megkerült Szabó Bálint heti rendszerességgel beszélt hazugságokat róla.

Ahogy mi is megírtuk, hétfőn reggel kocogni indult Szabó Bálint szegedi képviselő, ám nem érkezett haza. A független politikus éppen aznap délelőttre ígért egy leleplező sajtótájékoztatót a városi vezetéssel kapcsolatban.

Még aznap este egy szolgálaton kívüli rendőr talált rá a politikusra. Miután zavartnak tűnt, Makóra, a helyi kórházba szállították. Információk szerint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Kedd este Botka László a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben reagált az esetre.

"Nyolc éve, 2013–ban rám törte az irodám ajtaját egy Vas megyéből ideköltözött ember, akit nem ismertem azelőtt, s az elmúlt nyolc évben heti rendszerességgel, összesen legalább 150 'leleplező' sajtótájékoztatón beszélt hazugságokat rólam! Mindig bepereltem és nyertem ellene! Tőlem megtarthatta volna a 151. hazugság tájékoztatóját is. Azt azonban nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!" – írta a posztban Botka László. (atv.hu)


 

h i r d e t é s