h i r d e t é s

Ma dől el Lakodalmas Lajos sorsa

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ma dől el Lakodalmas Lajos sorsa

2015. október 22. - 08:58
0 komment

 

Három hónappal meg akarja hosszabbítani Galambos Lajos előzetesét az ügyészség. Ha a bíróság helyt ad az ügyészség indítványának, akkor Lajcsi a karácsonyt és a szilvesztert is előzetesben töltheti majd.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A nyomozást felügyelő ügyészség a Galambos Lajos eredetileg 30 napra szóló, elvileg október 24-én lejáró előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta - írja a Bors nyomán a HVG, hozzátéve: az ilyenkor szokásos hatvan helyett kilencven nap pluszt kérnek a bíróságtól.

A védelem korábban már az előzetes letartóztatása miatt is panasszal élt. Akkor Lajcsi ügyvédje elmondta: a nyomozás a letartóztatás előtt tíz hónappal indult, azt megelőzte egy titkos információgyűjtés, és számos tanút meg is hallgattak a hatóságok az ügyben. Ráadásul azóta Lajcsi is részletes vallomást tett.

Az előzetes meghosszabbításának az ügyvéd szerint valószínűleg Lajcsi feleségének a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban tett félreérthető kijelentése az oka, ott ugyanis Galambos Boglárka azt mondta: "természetesen telefonon beszélünk, helyesebben a gyerekek beszélnek vele”, az ügyészség pedig erre hivatkozva a kicsiket eltiltotta az apjuktól.

A lap úgy tudja, hogy az ügyészség további tanúkihallgatásokat és nyomozati cselekményeket szeretne. Csütörtökön feltehetően kiderül, a bíróság helyt ad-e a kérelmüknek, és Lajcsi előzetesben marad, vagy akár a hétvégén már szabadulhat is.

 

hvg.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s