h i r d e t é s

Londont is lezárják?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Londont is lezárják?

2015. november 21. - 17:46
0 komment

 

Valami történt a London déli részén: a rendőrség órákra lezárta a Blackfriars Roadot a Southwark metróállomás közelében. Az eddigi hírek szerint nagyjából a pirossal jelölt részen:

A lezárást magyar idő szerint háromnegyed 5 táján oldották fel.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan, a brit lapok is csak a Twitteren megjelenő infók alapján számoltak be a lezárásról - írja a 444.hu. A Twitteren azt írják, hogy fegyveres rendőrök és mentők voltak a helyszínen és egy helikopter körözött a levegőben.

A rendőrség annyit közölt, hogy ottani idő szerint délután háromnegyed kettőkor megállítottak egy autót a Blackfriars Road és Cambridge Circus kereszteződésnél, A járműben 3 ember ült, akiket letartóztattak. Aztán további vizsgálatokat indítottak a helyszínen, ezért zárták le az utat.

Arról semmit nem tudni, hogy ki volt a 3 letartóztatott, és hogy mi volt a bűnük.

A brit Channel 4 munkatársa azt írt a Twitteren, hogy rendőrségi forrásai szerint az incidens nem terrorfenyegetettség miatt történt,

az akciónak semmi köze nincs a terrorizmushoz.

A Twitteren megjelent az is, hogy a rendőrség gyanúját egy belga rendszámú autó keltette fel, közel-keletinek tűnő sofőrrel. A Guardian azt írja, hogy a kép eredetiségét még nem sikerült megerősíttetni.

A környéken komoly dugók alakultak ki a lezárások miatt.

 

444.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s