h i r d e t é s

Lagzi Lajcsi haláláról írnak a kamu lájkvadász oldalak. Ne dőljön be nekik!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lagzi Lajcsi haláláról írnak a kamu lájkvadász oldalak. Ne dőljön be nekik!

2015. november 03. - 09:30
0 komment

 

Ismét támadnak a lájkvadász kamuoldalak, melyeknek ezúttal ideális célpontjául bizonyult az előzetesben lévő Galambos Lajos.

Fotó: 24.hu

Öngyilkos lett ma reggel Lagzi Lajcsi a börtönbe! – harsogja ugyanis címében az álhír magyar nyelvvel igencsak hadilábon álló szerzője; ahogy ez már talán önnek is szembejött közösségi oldalának hírfolyamában. A hangzatos kamu cikkekre épülő oldalak általában, így ezúttal is – mint például Sarka Kata esetében is – arra építenek, hogy egy-egy  ismert hírportál, vagy magazin nevéhez nagyon hasonló, laikusokat könnyen megtévesztő névvel kínálják a hamis híreiket - írja a 24.hu.

Lagzi Lajcsival kapcsolatban egyébként nemcsak az öngyilkosság, hanem valamiféle horrorisztikus ítélet ígérete is kattintásra csábította a gyanútlan usereket a napokban:

Mi akkor most megmondanánk, mi az igaz ezekből a híresztelésekből: SEMMI. 

Számtalan celeb – és velük együtt számtalan felhasználó – esett már áldozatul a kamu oldalaknak eddig; többek között keltették már halálhírét Berki Krisztiánnak, olvashatunk beharangozót arról, hogy Ördög Nóra megdöbbentő okok miatt vonul ki a médiából, de Szellő Istvánnal is történt valami egészen elképesztő dolog élő egyenes adásban. Mármint a kamu oldalak kamu hírei szerint.

Önt is sikerült már megtéveszteniük?

 

24.hu


 

h i r d e t é s