h i r d e t é s

Különös eltűnési ügy foglalkoztatja az amerikai közvéleményt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Különös eltűnési ügy foglalkoztatja az amerikai közvéleményt

2021. szeptember 17. - 09:15

Megrázó és ugyanakkor rejtélyes történet foglalkoztatja ezekben a napokban az amerikai közvéleményt. 

Forrás: independent.co.uk

A hatóságok ugyanis nagy erőkkel indítottak keresést egy floridai nő után, aki egy hosszú kirándulás során tűnt el, amit a vőlegényével tettek. A 22 éves Gabby becenevet viselő lány utoljára augusztus végén beszélt a családjával, miközben Wyoming államban kirándultak egy lakóautóval. A történet érdekessége az, hogy a vőlegény, egy 23 éves amerikai férfi gond nélkül hazatért, viszont nem beszél arról, hogy hol a menyasszonya.


Forrás: thesun.co.uk

A pár kalandjait egyébiránt a közösségi médiában is lehetett követni, hiszen az egész Egyesült Államokat átszelő kirándulások sok részletét dokumentálták. De a rejtélyt még az is növeli, hogy a vőlegény szeptember elsején tért haza Floridába, viszont Gabby szülei csak 10 nappal később jelentették lányuk eltűnését. A férfi továbbra sem hajlandó beszélni a nőről vagy annak eltűnéséről. A rendőrség szerint ha a férfi beszélne, egyből megoldódhatna az ügy, így viszont sokkal nehezebb lesz felkutatni a válaszokat.


Forrás: instagram.com

Viszont a vőlegény ügyvédje megvédte ügyfelét. Eszerint a férfi azért nem beszél, mert bármilyen eltűnési ügyben mindig a családtagok az első gyanúsítottak, így nem szeretne semmi olyat mondani, amit később felhasználhatnának ellene. Az ügyvéd azt is hangsúlyozta, hogy védencének semmi köze az ügyhöz és ő is támogatja abban, hogy ne mondjon semmit. A júliusban indult túráról folyamatosan lehetett képeket látni több közösségi portálon is, így például a Beginning Our Van Life Journey YouTube-csatornán is.


Forrás: facebook.com

Ezeken a képeken még teljesen boldognak tűnik a pár, viszont az egyik állami rendőrséget a nő eltűnése előtt két héttel kihívták egy olyan ügyben, amelyben a pár volt érintett. A kiérkező rendőrök teljesen összeomlott idegállapotban találták a lányt, aki viszont nem akart semmilyen feljelentést tenni. A rendőrök viszont most beszámoltak róla, hogy a nő sírt és a mentális állapotáról panaszkodott. Jelenleg most a hatóságok a lányt szeretnék bármi áron megtalálni, de úgy tűnik, hogy a férfi segítsége nélkül ez nagyon nehéz lesz. (napmintnap.com)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s