h i r d e t é s

Kiderült, hogy miért lazult le ennyire Orbán Viktor

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kiderült, hogy miért lazult le ennyire Orbán Viktor

2021. április 18. - 06:49

 

Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban.

Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett elkezdte a nyitást. Olyan szintnél, ahol bezárta az iskolákat, most már nyitja őket, jövő héten jönnek az éttermi teraszok - bárkinek, nem csak az oltottaknak. Utána meg nyilván a szállodák, indulhat a NER-turizmus. Hetek óta nálunk van a legtöbb koronás halott a világon, új fertőzésben is a legrosszabbak vagyunk lakosságarányosan, de nyit és nyit. Miért?

Eddig azt tudtuk, hogy a nép szabadulni akar, ezt teljesíti. Azt nem tudtuk, hogy tudatosan vállalja a rengeteg halottat, vagy bízik a gyors lefutásban. Most már igen, egy kormánynak dolgozó járványmatematikus elmesélte, hogy tök tudatosan küldik még a következő hónapokban is az embereket a sírba. Annyira nyitnak, hogy teljesen és végérvényesen ne omoljon össze az egészségügy, a járvány maradhat a platón még hónapokig. Emberélet nem számít, orvosok-nővérek végzetes túlterheltsége lényegtelen. Egy számít: lehessen döngetni a csüngő mellet nyitással, oltással.

Ez pedig már a második rész: a nép véleménye. A Medián kutatása ugyanis mindent megmagyaráz. Az emberek többségének büdös fingja nincs arról, hogy mekkora hullagyárat csináltak az országból. A Fidesz-szekta tagjainak egytizede tud csak arról, hogy messze nálunk halnak meg a világon a legtöbben koronában. Szinte nevetséges, hogy konkrét tényről kérdezik az emberek véleményét és a pirosra rengetegen azt mondják, hogy zöld. 

Csodálatosan működni látszik a propaganda, az, hogy nem beszélnek halálozási adatokról, helyette ezerrel az oltást tolják, elhazudják a valós kórházi állapotokat, azt hazugozzák, aki elmondja a valóságot, stb. Borzasztó, de működik, hogy felépítettek egy alternatív valóságot és sikerrel elhazudnak mindent, ami kellemetlen lehet nekik. Erről szólt a kormányinfónak is minden perce. Aljas módon, de vérprofin adagolva a sikerpropagandát, a nyilvánvaló hazugságokat és az ellenfelek (leginkább Karácsony és Gyurcsány) lejáratását.

A következő év egyetlen fontos kérdése, hogy ezt fenn tudják-e tartani, marad-e elég hívő ebben az alternatív Orbán-valóságban.  (mentalisdeficit.blog.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s