h i r d e t é s

Johnny K. Palmer: A zenéhez nekem egészen fiatal koromtól kapcsolódik a hit

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Johnny K. Palmer: A zenéhez nekem egészen fiatal koromtól kapcsolódik a hit

2019. október 14. - 13:18

 

A Sztárportréban: Johnny K. Palmer (énekes, dalszerző).

"A zenéhez nekem egészen fiatal koromtól kapcsolódik a hit. Az első pár dal amit írtam, dicsőítő dal volt. A zenén túl nekem fontosak azok az értékek, amiket a szülői házban és az Istentiszteleteken kaptam. Nyilván senki nem tökéletes, de igyekezni kell!"

A Sztárportréban Johnny egy megragadó példával szemlélteti, hogy jó ha az ember csak olyat tesz, amivel tud azonosulni. Az énekes-dalszerző filmszerepekben is megjelenik időnként. A Colette című filmet a magyar mozik is vetítették, amelyben Johnny saját magát szinkronizálta magyarul. 

Dalszöveg: magyarul vagy angolul?

"Két éve kezdtem el többet járni külföldre, és kinti előadókkal dolgozni (songwriting camp) Spanyolországban, Lengyelországban, Csehországban, Angliában, Franciaországban, Ausztriában, Németországban... 

Bármerre jártam, mindenhol azt láttam, hogy az adott ország saját nyelvén éneklő előadók voltak azok, akik stadionokat töltöttek meg, és akik a nagy zenei díjakat nyerték. Van néhány olyan előadó, amelyik középkategóriában eredményes úgy, hogy angolul énekel, de az igazán nagy sikerűek azok, akik az ország saját nyelvén írtak dalokat, és adták elő. Úgyhogy idén elhatároztam, hogy mivel már beszélem ezt a gyönyörű nyelvet, én is írok magyar dalokat."

További részletek a beszélgetésben: 

sztarportre.hu


 

h i r d e t é s