h i r d e t é s

Jézus Krisztus képmása jelent meg egy család gáztűzhelyén, azóta a berendezéshez imádkoznak

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Jézus Krisztus képmása jelent meg egy család gáztűzhelyén, azóta a berendezéshez imádkoznak

2018. szeptember 06. - 15:31

Egy gáztűzhelyhez imádkoznak az emberek, miután a berendezés üvegén megjelent Jézus Krisztus képmása. - írja a Parameter.sk

Forrás: parameter.sk

Nem mindennapi jelenés történt kedden, a bardejovi járásbeli Petrová községben. Reggel Milena édesanyja egy emberi alak képmását fedezte fel a gáztűzhely üvegén. Megpróbálták letörölni tisztítószerrel is, de az nem tűnt el.

A család úgy hiszi, hogy Jézus Krisztus képmása jelent meg, a berendezésen ezért Szűz Máriát és Jézust ábrázoló szobrokat és képeket helyeztek el. A kis házikóba azóta egyre gyakrabban térnek vissza a rokonok és szomszédok, hogy a gáztűzhely előtt imádkozzanak.

Vasil Svyda helyi lelkész óvatosságra int ilyen dolgokkal kapcsolatban, elmondása szerint a községben élőknek már van ebben tapasztalatuk. „Véleményem szerint az embereknek nem kellene ilyen dolgokban hinniük. Nálunk gyakrabban előfordulnak ilyen jelenések, amelyekre végül magyarázatot találnak“ – mondta a lelkész.

A gáztűzhelyen azóta nem főznek. Azt nem tudni, hogy mit terveznek a berendezéssel, de annak üvegét nem akarják eldobni.

noviny.sk/para


Kommentelne? Kattintson ide!