h i r d e t é s

Hogyan válasszunk jól utángyártott tonert?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hogyan válasszunk jól utángyártott tonert?

2021. augusztus 03. - 20:16

A nyomtató megvásárlása manapság már közel sem akkora anyagi megterhelés, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Mivel a gyártók felismerték annak jelentőségét, hogy egy megfizethető árú készülékhez is kell a későbbiekben festéket vásárolni, sokszor ezekkel az utántöltésekkel hozzák vissza a várt összeget. Mivel viszont már léteznek olyan kompatibilis tonerek és festékpatronok, amik a márkás termékek helyett jóval kedvezőbb áron is elérhetőek, a felhasználók sokszor döntenek ezek mellett.

Forrás: Proxima Studio / Shutterstock.com

Ahhoz, hogy ne hibázzunk, amikor nem a nyomtatónk márkájával azonos gyártmányú utántöltőt választunk, célszerű nem a legolcsóbb verzió mellett letenni a voksunkat. Olyan konkrét esetben sem kell aggódnunk, hogy nincsenek választási lehetőségeink, amikor tudjuk, hogy egy Samsung M2026 toner, amire szükségünk van. Hiszen a nyomtatókellékeket forgalmazó üzletekben ezzel az információval már bőven kényelmesen elboldogulunk, és találhatunk konkrétan ehhez a típushoz tartozó kompatibilis, de nem eredeti márkás tonereket is.

Manapság nem kell attól tartanunk, hogy a nyomtatónkban kárt okoznak az alternatív tonerek, ez csak a legsilányabb termékeknél fordulhat elő. De ha megbízható eladótól vásároljuk a festékpatront vagy tonert, sok esetben még garanciát is vállalnak rájuk, ezzel is biztosítva a biztonságos használatot.

Amennyiben a Samsung toner, amit vásárolni szeretnénk, elérhető prémium minőségben is, de nem az eredeti gyártótól, bátran válasszuk ezt, hiszen ezek jó minőségű, de utángyártott tonerek, amik nem rosszabb minőségűek a márkásabb társaiknál, pusztán a márka értékét nem kell megfizetni.

Az utángyártott tonereknél a ritkán előforduló hibák nem a készülékkel kapcsolatban jelentkeznek többnyire, hanem a nyomtatási minőségben. A kevésbé jó termékek tehát csíkos, foltos nyomtatást eredményeznek, de ez sem az eredeti, sem a hagyományos vagy prémium utángyártott kiegészítőkkel, festékpatronokkal és tonerekkel nem fordulhat elő. Akármilyen kérdésünk támad ezzel kapcsolatban, egy megbízható áruház munkatársai készséggel segítenek, hogy a megfelelő döntést hozhassuk meg.

Címkék: 

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s