h i r d e t é s

Ha szereti a karamellát és a jegeskávét, irány egy OMV benzinkút!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ha szereti a karamellát és a jegeskávét, irány egy OMV benzinkút!

2020. június 02. - 12:54

Karamellás jegeskávéval bővül az OMV VIVA kávéportfoliója

  • Június 1-től új, limitált változattal bővül a VIVA jegeskávék választéka
  • A Cafè Caramel 100% Arabica kávészemek és kiváló minőségű tej felhasználásával készül, mesterséges ízesítők vagy tartósítószerek nélkül

Az OMV VIVA jegeskávék családja – az állandó kínálatban megtalálható Cappuccino és a Caffè Latte tavaly májusi bevezetése után – új, limitált kiadású ízzel bővül: a Café Caramellel. A VIVA Iced Coffee Cafè Caramel a választék többi tagjához hasonlóan 100% Arabica kávé és kiváló minőségű tej felhasználásával készül. Arra pedig külön figyelmet fordítottak, hogy mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül készüljön a különlegesség.  

A limitált kiadású újdonság, izgalmas karamell ízével az autózók számára nem csak az utazást teheti élvezetesebbé, de lehetőséget kínál arra is, hogy útközben frissítő szünetet tartsanak. Júniustól ugyanis a termékek elérhetőek az OMV töltőállomások választékában.

„A Café Caramel megjelenése része annak a vállalati filozófiának, hogy minden területen prémium minőséget kínáljunk. Az új kávéval is azt szeretnénk erősíteni fogyasztóink felé, hogy az OMV töltőállomásaira a gasztronómiai élmények miatt is érdemes betérni” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

A limitált kiadású karamellás jegeskávék június 1-től elérhetőek 119 OMV töltőállomáson.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s