h i r d e t é s

Frissíti ruhatárát az Országgyűlési Őrség

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Frissíti ruhatárát az Országgyűlési Őrség

2020. augusztus 14. - 07:22

Az alapdarabokon kívül nyakkendőkre, nyakkendőtűkre és hímzett karjelzésekre is kiterjed a megrendelés.

A 2013. január elsejével megalakuló Országgyűlési Őrség ünnepélyes eskütételének főpróbája után közös fotó készítéséhez állnak össze a Parlament főlépcsőjén 2012. december 28-án. - Fotó: MTI/Beliczay László

Az Országgyűlési Őrség felruházására írt ki nyílt eljárásos közbeszerzést az Országgyűlés Hivatala, az ajánlatokat szeptember 10-ig várják - vette észre az mfor.hu.

A rendszeresített egyen- és társasági ruházatnak része egyebek mellett 300 darab szolgálati sapka, 100 darab szolgálati téli sapka, 700 darab póló, 900 darab ing. Valamint a szolgálati vékony és vastag zoknik, derékszíjak, kesztyűk, csősálak. A társasági ruházatnak pedig egyebek mellett zubbonyok, pantallók, szoknyák a részei. De nyakkendőkre, nyakkendőtűkre és hímzett karjelzésekre is kiterjed a megrendelés. Az őrség létszáma március végén 397 fő volt, 42 hely pedig betöltetlen.

A kiírásban ugyan nem rögzítették a becsült árat, az viszont elvárás a jelentkezőkkel szemben, hogy az előző három évben volt teljesített szerződése szolgálati ruhák értékesítésére, meghatározott - de a kiírás tárgyától elmaradó - mennyiségben, amely megrendelések leszállítása legfeljebb hat éve indult el.

Az Országgyűlési Őrség ruházatát rendszeres időközönként frissítik, korábban évente írtak ki közbeszerzést erre a célra. Azokon pedig sikerrel szerepelt a Milipol Zrt., a céggel két éve 355 millió forint értékű szerződést kötöttek.   (nepszava.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky