h i r d e t é s

Ez egy szabad ország.. - a folytatás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ez egy szabad ország.. - a folytatás

2017. szeptember 21. - 20:59

Tegnapelőtt osztottunk meg egy olvasói levelet, amelyet egy kisgyerekes édesanya írt.

Forrás: 24.hu

Első levelében arról írt, hogy úgy csengettek be a családhoz a végrehajtók egy céges adótartozás ügyében, hogy ezt megelőzően még csak felszólítás sem érkezett a várható intézkedésről.

Újabb levelében pedig arról ír, hogy megérkezett az adóhatóságtól tértivevényesen a felszólító levél, amely arról szól, ha nem fizetnek, végrehajtóknak adják tovább az ügyet.

Az édesanya újabb levelét változtatás nélkül közöljük:

"Miután tegnap földbe döngölt az adóhatóság váratlan látogatása, ma egy szerelmeslevelet kaptam az Adóhivataltól tértivevényesen. Ebben a levélben az önöknek megírt sztoriban említett tartozásom megfizetésére szólítanak fel a levél kézhezvételétől, azaz mától számítva 30 napon belül. Olyannyira megedzőttem tegnap, hogy semmilyen érzelmet nem váltott ki a levél tartalma belőlem. Azaz mégis. Az adóhivatal levele, melyet nemes egyszerűséggel lazán az asztalra dobtam, az a bizonyítékom, hogy Október 20-ig az Adóhivatalnak meg sem kellett volna moccantania ülepét a kényelmes bársony székből, nemhogy végrehajátásra benyargalni a lakásomba, vegzálni engem. Nemes túlkapásuknak immár az olvasók is tanúi. 30 napon belül intézkedek ügyemben. Kényelmesen, nyugodtan.. Csak azért nem veszek be nyugtatót, mert a kisbabám is kapna belőle az anyatejjel. Maradok tisztelettel: Anonymousné"

Kapcsolódó cikkek: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky