h i r d e t é s

Esztergom után Baján is összefogott az ellenzék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergom után Baján is összefogott az ellenzék

2019. május 01. - 06:27

 

Egy helyi egyházi iskola angoltanárát támogatják.

Forrás: pxhere.com

Baján is összeállt az ellenzék: a Sikeres Bajáért Egyesület fórumán bejelentették, hogy Nyirati Klára a közös polgármester-jelölt őszre – írja a hvg.hu. 

Nyiratit támogatja a Momentum mellett a Jobbik, a DK, az MSZP és a Mindenki Magyarországa; az LMP csak azért nem, mert nincs helyi szervezetük. A polgármester-jelölt mellett az ellenzék közös körzeti jelöltek indításában is megegyezett.

A portál felidézi, hogy Nyirati a rendszerváltás után rövid ideig fideszes volt, de hamar kilépett, mert csalódott. Saját bevallása szerint húsz évig köze sem volt a politikához. Egy 444-es videóban korábban arról beszélt, ők a rendszerváltást követő 30 évet elrontották, és azért csatlakozott a Momentumhoz, mert tartozik ennyivel a mai fiatalságnak.

Kedden is erről beszélt, és sokak nevében bocsánatot kért, amiért hagyták a rendszerváltáskor, hogy ide jusson az ország. Nyirati mellett ott volt a sajtótájékoztatón: Fekete-Győr András a Momentum elnöke, Vadai Ágnes a DK alelnöke, Potocskáné Kőrösi Anita a Jobbik kabinetvezetője, Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja, valamint Tóth Bertalan az MSZP elnöke. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s