fbpx Érkezik a hivatalos "Reszkessetek, betörők" LEGO szett | CIVILHETES

h i r d e t é s

Érkezik a hivatalos "Reszkessetek, betörők" LEGO szett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Érkezik a hivatalos "Reszkessetek, betörők" LEGO szett

2021. október 21. - 17:03

 

A LEGO bejelentette, hogy 2021. november 1-től világszerte elérhetővé válik a LEGO 21330 – Home Alone szett.

Forrás: lego.com

A 3755 alkatrészt számláló készletből a sokgyerekes família otthona, a McCallister ház mása lesz megépíthető, középen kinyitható homlokzattal, így belül láthatóvá válnak a film ikonikus jelenetei, természetesen kocka verzióban. Az épület mellé jár öt minifigura (Kevin, Kate, Harry, Marv és a kissrácot kezdetben megrettentő, lapátos Marley), illetve a szett része a betörők furgonja, továbbá az a fa, amin a főszereplő bunkere található, és nem hiányzik a házhoz vezető kötélpálya sem.

Az építmény belsejében további utalások találhatók az itthon is hatalmas népszerűségnek örvendő filmre, így LEGO formában visszaköszön a hatalmas tarantula, a fürdőszoba, ahol Kevin először próbálja ki az arcszeszt, Marv arcán látszik a vasaló nyoma, csillan Harry aranyfoga, sőt még azt a tévét is megkapjuk, amiből elhangzik a Reszkessetek, betörők! legemlékezetesebb mondata, a

Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

A megépített végeredmény elég méretes, 34 cm széles, 34 cm mély, illetve 27 cm magas, és az ára sem elhanyagolható, hiszen a LEGO Európában 250 eurót kér érte, ami azt jelenti, hogy hazánkban nagyjából 90 ezer forint környékén lesz beszerezhető a McCallister család kockaotthona. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s