h i r d e t é s

Előállították az autópályán büntetőfékező Audi sofőrjét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Előállították az autópályán büntetőfékező Audi sofőrjét

2020. október 24. - 06:03

 

A 45 éves vecsési férfi tagadta, hogy hirtelen fékezett volna.

Forrás: Bp-i Autósok Közössége / youtube

Az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán egy fehér Audi büntetőfékezéssel akart megleckéztetni egy másik autót október 21-én. Az eset miatt megkerestük a rendőrséget, akik azt a választ adták, hogy egy magánszemély feljelentést tett aznap a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, amely miatt a BRFK közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A gépkocsi vezetőjét a rendőrök 2020. október 22-én azonosították, előállítása, elszámoltatása folyamatban van.

A rendőrség később honlapján számolt be arról, hogy a felvételek alapján azonosították az autót, valamint annak tulajdonosát egy 45 éves vecsési férfit, aki elismerte, hogy az autót az adott időpontban ő vezette. A férfit a rendőrök 2020. október 22-én 15 óra 10 perckor Vecsésen fogták el és előállították.

Az Audit vezető férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a másik autós bevágott elé, ezért kérdőre akarta vonni, azt azonban tagadta, hogy hirtelen fékezett volna. A 45 éves vecsési férfi ellen közúti veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indul eljárás. (telex.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s