h i r d e t é s

Burgundi vörös, többrészes, és nem fehérnemű, mi az?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Burgundi vörös, többrészes, és nem fehérnemű, mi az?

2021. november 22. - 08:51

Egy jó minőségű edénykészlet viszonylag drágább befektetés. Ha már régóta hallod a feleségedtől, vagy te magad észrevetted, hogy a konyhai felszerelés néhány darabja elhasználódott, érdemes őket mielőbb kicserélni. Az ételek ízén is sokat ronthat, de ami még fontosabb, hogy a teflonbevonatos serpenyők esetében már csak a magasabb hőmérséklet hatására is káros anyagok kezdenek kioldódni.

Forrás: plazaweb.hu

A PLAZAWEB.HU ebben a cikkben olyan karácsonyi ajándékötletet ad, ami az egész család számára hasznos.

Kiváló minőség

A Berlinger Haus több mint 15 éve gyártja az edényeket és egyéb konyhai kiegészítőket. A cég filozófiája, hogy a vásárlók igényeit tartsa szem előtt, ennek érdekében a főzés minden folyamatát alaposan megismerik és kielemzik, és szüntelenül ellenőrzik az edényeik megbízhatóságát.

Gondoskodva a célközönség egészségéről, minden modell környezetbarát anyagból készül. Emiatt nem kell félned, hogy bármilyen káros anyag kölcsönhatásba lép a készülő étellel. A termékcsalád előnyeit sorba véve el kell ismerni, hogy tényleg a felhasználók igényeire szabták.

A praktikum is fontos

Az egyik legjobb tulajdonsága ezeknek az edényeknek és serpenyőknek, hogy még a nyelük vagy fogantyújuk is ergonómikusan lett kialakítva, és nem melegedik fel használat közben. Tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, így kevesebb zsiradék is elég a főzés során, ezért egészségesebb ételeket tudsz készíteni. A tapadásmentes bevonat miatt könnyebb a mosogatás is, de a legtöbb termék mosogatógépben is mosható. A hőálló üvegfedő rendelkezik gőzkieresztő nyílással. Minden tűzhelyen használhatod, a turbó indukciós talpnak köszönhetően akár 35% energiát spórolsz meg. Kapható olyan készlet, aminek lepattintható a nyele, így a hűtőben és a szekrényben való tárolás is könnyebb.

Akár egy-egy darabot, akár egy egész garnitúrát szeretnél ebből a hatékony és gyönyörű edénykészletből, a PLAZAWEB.HU kínálatában mindegyikre találsz megoldást.

Szexi vörös a konyhában

A fentebb felsorolt pozitív tulajdonságokon kívül nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a Berlinger Haus ki mert lépni az inox edények szürke egyhangúságából. Hiszen a konyha a közös étkezések színtere, az otthon melege.

Természetesen lakberendezési szempontból is fontos, hogy milyen színekkel, bútorokkal rendezzük be, de ha megálmodtuk a tökéletes konyhát, akkor miért pont a használati tárgyakkal rontsunk rajta? Szívesebben állunk neki a konyhai teendőknek, ha nem csak hatékony az eszköztárunk, hanem sítlusos is.

A Burgundy Metallic Line termékcsalád pont ezt tudja nyújtani. Rövidíti a főzési (és mosogatási) időt, egészséges ételeket tudsz benne készíteni, amiket akkor is gusztusosan tudsz tálalni, ha nem koszolsz össze a tálalás miatt másik edényt. Színével pedig minden modern, vidám és fiatalos konyhában megállja a helyét.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky