h i r d e t é s

Az Orbán vezette védekezés inkább csak színpados cirkusz

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Az Orbán vezette védekezés inkább csak színpados cirkusz

2021. február 26. - 11:03

 

Egy tegnap közzétett videóban a miniszterelnök arról beszélt, hogy különleges tudóscsapattal konzultált, járványmatematikusokkal. 

"Tudósokkal" - Forrás: Orbán Vitkor Facebook oldala

A képek alapján ez nem tűnik igaznak, a felvételen ugyanis Merkely rektor, Bedros főigazgató, Szócska dékán, Palkovics miniszter és két katona látható, rajtuk kívül egyetlen ember lehet járványmatematikus (Merkely nem epidemiologus, eddig egyetlen jóslata nem jött be).

Eztől még igaz lehet, hogy tényleg nagyon nagy a baj, viszont a videóban Orbán gyakorlatilag lemond arrol, hogy bármit is tegyen a járványhelyzet romlása ellen.
A határok lezárása semmit nem ér, azzal lényegében Európát védjük önmagunktól. Tömeges tesztelésre és ez alapján célzott intézkedésekre lenne szükség, és jó szervezéssel felpörgeti az oltást (Kurz kancellár a minap beszélt arról, hogy HETI 2,5 milló embert tesztelnek).
A kormányfő megoldása továbbra is annyi, hogy eltitkolja a kórházak valós helyzetét (nézzek meg a dunaszerdahelyi kórházban készült videót!), és csúcsra járatja a hazudozást.

Csak ettől még összeomlik (már összeomlott) az egészségügyi rendszer, és megint nagyon sokan fognak meghalni! (Hadházy Ákos)


 

Kommentek

h i r d e t é s