fbpx Az Erste Bank támogatásával célozza meg a rájátszást a Hydro Fehérvár AV19 | CIVILHETES

h i r d e t é s

Az Erste Bank támogatásával célozza meg a rájátszást a Hydro Fehérvár AV19

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az Erste Bank támogatásával célozza meg a rájátszást a Hydro Fehérvár AV19

2021. szeptember 08. - 12:10

 

Támogatási szerződést kötött szerdán az Erste Bank az osztrák jégkorongligában (ICE) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 csapatával, amely a 2021-22-es szezonban is megcélozza a részvételt a rájátszásban.

Forrás: Fehérvár AV19

 Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke emlékeztetett arra, hogy a bank régóta komoly támogatója a magyar jégkorongnak, többek között a magyar bajnokság névadójaként, ugyanakkor a Fehérvárt - mióta az Erste nem névadója a 14 csapatos, 5 országot felölelő nemzetközi ligának - évek óta nem szponzorálta.
    Jelezte, szeretnék jó szerepléssel, rájátszásba jutással megköszönni a támogatást.
    Szabados Richárd, a pénzintézet vállalati üzletágának vezetője kijelentette, az Erste Bank "szereti a hokit", évek óta támogatja a magyar jégkorongot. Pénzügyi szereplőként büszkeséggel tölti el őket, hogy Magyarország legerősebb csapatának szponzorai lettek - fűzte hozzá, s jelezte, hogy a szerződést egy évre írták alá. Amennyiben a feltételek teljesülnek, a megállapodás meghosszabbítható, ugyanakkor eredményességhez nem kötötték a szponzorációt, ezzel együtt szeretnék a rájátszásban látni a csapatot.
    A Hydro Fehérvár AV19 a tavalyi bajnokságban rájátszásba jutott, a negyeddöntőben a Vienna Capitals 4-0-s összesítéssel búcsúztatta. Az idei ICE-szezon jövő pénteken indul, a Fehérvár a Villach gárdáját fogadja a nyitányon. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s